Slika nije pronađena
Seks je prestao biti tabu tema i dobro je informirati se o njemu. Mi ćemo ti pokušati prikazati razliku između prvog seksa i seksa u odrasloj dobi.

Iako je to 'aktivnost za odrasle', danas tinejdžeri sve ranije stupaju u intimne odnose pa je možda naša tema sasvim promašena. Ipak, nadamo se da je barem zabavna.

1. Prvi seks je bolan – seks u odrasloj dobi je čisti užitak. Jednom kada se navikneš na svojeg partnera, i ako je brižan, ne bi te trebalo ništa boljeti.

2. Prije prvog seksa mislimo da je seks u pornićima upravo onakav kakav bi trebao biti -  kasnije skužimo da je namontiran i neispravan (čak i neprivlačan).

3. Prvi seks je 'big deal' – kasnije je (samo) iskaz ljubavi, ali nećemo te lagati – u životu ćeš imati intimne odnose i s dečkima koje nećeš voljeti 'do neba i natrag'.

via GIPHY


4. Za prvi seks ćeš biti totalno pripremljena – kasnije će ti se dogoditi da imaš neobrijane noge, nemaš savršenu šminku ni 'frizuru tamo dolje'.

5. Tijekom prvog seksa ćeš se truditi doživjeti 'glasan orgazam' jer je to cool – kasnije ćeš to raditi samo ako ti dođe da vičeš iz punog glasa, ne zato što je to seksi.

6. Nakon prvog seksa ćeš misliti da si trudna – kasnije ćeš shvatiti da nije moguće zatrudnjeti od oralnog seksa, vaših izlučevina na plahti i općenito ćeš manje brinuti.

7. Kupnja prve kutijice kondoma bit će ti noćna mora – kasnije ćeš ih kupovati poput mlijeka, uložaka ili žvakaćih guma – s totalnom lakoćom.

via GIPHY


8. Maštat ćeš o svojem prvom seksu u kadi – kasnije ćeš skužiti da je to uglavnom nepraktično iskustvo nakon koje će sigurno rezultirati ponekom masnicom dobivenom prilikom mijenjanja poza i otkrit ćeš bolja mjesta.

9. Tijekom prvog seksa ćeš raditi sve ono što si pročitala da paše muškarcima – kasnije ćeš raditi ono što paše tvojem muškarcu i TEBI.

10. Tijekom prvog seksa ćeš mu reći da ti radi ono što si pročitala da je dečkima seksi i da se sviđa većini cura – kasnije ćeš mu reći da ti radi ono što TEBI odgovara, a on će te poslušati 's guštom' (barem bi tako trebalo biti).

via GIPHY


Foto: Unsplash/Giphy

M.Z.
Pročitajte još:

Znaš li s koliko osoba je spavao prosječni današnji tinejdžer?

10 vrsta seksa koje će svi parovi probati u vezi

Upute za siguran seks - zamke na koje moraš paziti

tinejdžeri Partner odrasli odrastanje seks

Još vijesti