Slika nije pronađena

Prije odlaska na prvi dejt, normalno je da ste ti i simpa proveli neko vrijeme dopisujući se i upoznajući jedno drugo. Sigurno ste tako prošli sva ona standardna pitanja i bojiš se da nećete imati o čemu razgovarati kada se nađete? Iako se to vjerojatno neće dogoditi, pripremi nekoliko pitanja za svaki slučaj.

Napokon ste dogovorili dejt nakon tjedana dopisivanja, osjećaš se najsretnije na svijetu, ali kako se dejt približava počinju ti se po glavi motati razna pitanja i situacija koje bi se mogle dogoditi i sve pokvariti. Bez brige, to se događa svima. Jedan od najvećih strahova je da će vam ponestati tema za razgovor i da će druga strana misliti da je dejt bila greška i da ste dosadni. Kada razgovor stane, sjeti se jednog od ovih 10 zanimljivih i malo drugačijih pitanja koja će bez problema pokrenuti razgovor, a usput ćeš i saznati još nešto o svojoj simpi.

1. Da možeš zamijeniti mjesto s bilo kojim celebom na svijetu, tko bi to bio i zašto? Saznat ćeš u tren oka što ga/ju najviše zanima – je li to sport, glazba ili filmovi. Ta ti informacija može dobro doći za osmišljavanje sljedećeg dejta.

via GIPHY


2. Koja je zadnja pjesma uz koju si pjevušio/la? Već sigurno znaš koju glazbu sluša, ipak je to jedno od prvih pitanja koje se pojavljuje u razgovorima, ali svi imamo onu pjesmu koja kada zasvira, jednostavno moramo pokazati svoje pjevačke 'sposobnosti'.

3. Koja ti je omiljena video igra/ igrica na mobu? Savršena prilika za dodatno online druženje! Možeš izazvati simpu na dvoboj, pa čak iako ne znaš za tu igricu, uzmi par dana i prouči je. Pokazat ćeš da ti je stalo i da se želiš uključiti u simpin život.

4. Da znaš da ćeš zapeti na pustom otoku i možeš sa sobom povesti jednog prijatelja, jednu životinju i jedno posuđe za kuhanje – što bi odabrao/la? Ovo pitanje sigurno nitko ne očekuje na dejtu. Pokrenut ćeš razgovor u neobičnom smjeru i iznenaditi.

5. Što je bilo najstrašnije što si ikad sanjao/la? Noćne more mogu ti otkriti čega se netko podsvjesno boji. Pogotovo dečki ne bi nikada priznali da ih je nečega strah, a ovako možeš i tu informaciju izvući.

via GIPHY


6. Da možeš jesti samo jedno jelo do kraja svog života, koje bi to bilo? Još jedno od onih pitanja koja ti mogu pomoći za osmišljavanje sljedećeg dejta.

7.  Da možeš biti jedan lik iz serije 'Prijatelji', tko bi bio/la i zašto? Gotovo je nemoguće da postoji osoba na svijetu koja nije pogledala ni jednu epizodu prijatelja i nije upoznata s likovima. Svi imaju i jednog svog favorita, a je li to luckasta Phoebe ili zavodnik Joey? Još jedno zabavno pitanje koje će ti otkriti zanimljive stvari.

via GIPHY


8. Imaš priliku proživjeti jedan dan iz djetinjstva, koji bi dan odabrao/la i zašto? Kada razgovor zapne, jedna od tema o kojoj svatko ima nešto za reći je djetinjstvo, oni lijepi dani kada niste trebali razmišljati o školi i ostalim obavezama.

9. Zamisli da imaš priliku raditi u cirkusu, koji bio posao htio/la imati? Ovo ga/ju sigurno nitko nikada nije pitao! Kroz zabavno pitanje možeš saznati što još interesira tvoju simpu.

10. Koji je najbeskorisniji talent koji imaš? Svi ga imamo, a kada dejt postane preozbiljan, ovo je super pitanje koje će vratiti zabavu.

Foto: Pixabay/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:


Pripremi se za prvi dejt – pjesme koje će ti pomoći da se opustiš i nabriješ i prije nego ga vidiš

HOROSKOP Savršeni prvi dejt za svaki znak – saznaj gdje moraš izvesti svoju simpu

Prvi dejt - 5 trikova zbog kojih će biti savršen

pitanja smijesno neobično neočekivano prvi dejt neugodna tišina

Još vijesti