Slika nije pronađena

Naravno da znaš da ne trebaš imati dečka da bi ti život bio super, ali nekako u zadnje vrijeme razmišjaš o tome kako bi to bilo lijepo? Onda je možda vrijeme da upotrijebiš tajno oružje i uz pomoć malo jednostavne taktike dođeš do svog dečka iz snova.

1. Budi samopouzdana

Kad pogledaš dečka koji se sav pogrbio i gleda u pod, crveni i mumlja sebi u bradu jer ima ogromnu tremu i manjak samopouzdanja pa mu je drama pričati s curama – hoćeš li ga pogledati dvaput? Vjerojatno nećeš!

Samopouzdanje će ti dati 'ono nešto' zbog čega ćeš mu zapeti za oko čak i kad ne budeš u svom najboljem izdanju, a jednom kad zadobiješ njegovu pažnju – savladala si prvu prepreku.

2. Smij se i budi pozitivna

Ako zračiš pozitivnom energijom, naravno da ćeš dečkima biti privlačnija. Tko ne želi provoditi vrijeme s osobama koje su stalno nasmijane i pozitivne? Neka ti bude udobno u tvojoj koži i uvijek s ponosom istakni svoju 'smiješnu' stranu.

3. Govor tijela

Postoji nekoliko znakova koje moraš poslati ako želiš da dečko shvati da ti se sviđa. Ako vam se pogledi susretnu u učionici, kafiću, na autobusnoj stanici, gledaj ga direktno u oči i nemoj skrenuti pogled nekoliko sekundi (nemoj buljiti bez treptanja kao luđak). Ubaci i lagani smiješak koji će ga ohrabriti da ti priđe i započne razgovor.

4. Saznaj čime se bavi u slobodno vrijeme i što ga zanima

Bez obzira radi li se o nogometu, stolnom tenisu, nekom manje poznatom bendu – istraži malo o čemu se radi. Ako dobro odradiš zadaću imat ćete temu za razgovor u kojem ćete oboje uživati. Ti – jer je zagrizao mamac, a on jer se još netko osim njega zanima za njegove hobije.


5. Igra nedodirljive neće te daleko dovesti

Neke cure misle da će se dečko zainteresirati ako ga neprestano ignoriraju i ponašaju se kao da ih uopće ne zanima. To je krivo. Trebala bi uspostaviti barem prijateljski odnos s njim. Slušaj o čemu razgovara i aktivno sudjeluj u razgovorima. Umjesto nezainteresirano – budi intrigirana onime što govori.


6. Izgledaj i osjećaj se najbolje

Kako bi izgledala najprivlačnije, moraš se osjećati sretno i zadovoljno. Ako ćeš se u kratkom šosu osjećati neudobno i neugodno – nemoj ga obući. Nema gore stvari od djevojke koja previše toga 'ponudi na pladnju' ne bi li privukla nečiju pozornost. Suptilnost je umijeće, a uvijek je bolje privući tip dečka koji neće pasti samo na ono što može vidjeti prve sekunde na 'izvol'te'.

7. Ne pretjeruj sa šminkom

Crni kolutovi oko očiju i centimentar debeli sloj pudera neće baš imati učinak koji priželjkuješ. Iznenadila bi se koliko dečki više vole prirodan izgled i djevojke s malo make-upa percipiraju kao ljepše od onih 'natrackanih'. Neka ti lice uvijek bude čisto, šminka lagana i minimalna. Izbjegavaj debele nanose crnog tuša i previše rumenila.

8. Budi dobra s njegovim prijateljima

Ako se skompaš s njegovim prijateljima to će ti dati veliku prednost u odnosu na ostale djevojke. Dečki najčešće traže odobravanje svoje 'ekipice' i najboljih frendova, a tko zna, možda ti baš oni mogu pomoći i spojiti vas.

9. Ne ponašaj se ljubomorno

Iako ste već prijatelji, ljubomorni ispadi na njegove druge prijateljice nisu dobra taktika jer ćeš ga samo udaljiti od sebe. Neka ti glava bude hladna – njegove prijatelje i prijateljice drži blizu i imaj otvoreno srce za sve njih.

10. Čitaj njegove znakove

Ako od njega ne primaš nikakvu pozitivnu vibru niti znakove koji odaju da se i ti njemu sviđaš – odustani. Znakovi koji ti mogu pokazati da nije zagrijan su: usred razgovora s tobom jednostavno će se okrenuti i otići raditi nešto drugo ili razgovarati s nekim drugim, ako te ignorira ili radije razgovara sa svima ostalima u prostoriji nego s tobom. Zaslužuješ najbolje stoga prestani trošiti dragocjeno vrijeme na osobu koja to očito ne zaslužuje.

L.B./izvor: Dolly

foto: Shutterstock

Pročitajte još...

...O ovome se ne priča – stvari koje mogu uplašiti svakog dečka!...

...Tvoj se dečko 'uvaljuje' drugim curama: želi li te napraviti ljubomornom?...

...Dečki otkili idealan scenarij za prvi 'ulet'...

...'Hej, dečko': kako mu prići i započeti razgovor...

savjeti do dečka u 10 koraka samopouzdanje dejt flert solo

Još vijesti