Slika nije pronađena

Ne možemo birati u koga ćemo se zaljubiti pa se zato dogodi da nam nekada u život ušeta momak za kojeg nikada ne bismo rekle da nam se sviđa, a ovo se osobito odnosi na dečke koji su mlađi od nas.

Nitko neće zadirkivati dečka koji je u vezi s mlađom curom, ali će se svi obrušiti na curu koja hoda s dečkom koji je mlađi od nje. Razlika od godinu ili dvije nije velika, ali nekada tinejdžerima predstavlja problem.

Nema ništa loše u dejtanju s mlađim momkom, a ako ti se trenutno sviđa netko mlađi, vrijeme je da provjeriš koje su prednosti i nedostaci hodanja s mlađim dečkom:

Prednosti:Zabavniji je

Mlađi dečko može biti zabavniji jer ga interesiraju drugačije stvari nego vršnjake njegove cure. On može biti u totalno drukčijem `điru` pa samim time i zabavniji. Njegovi prijedlozi, šale i upadice mogu izvući ono najbolje iz tebe, ali i osmijeh što je najbitnije.


Više se trudi

On je svjestan da je mlađi od tebe, a to što si starija od njega mu može predstavljati neku vrstu izazova. Mlađi dečko zna da postoje stariji dečki koji ti mogu ponuditi različite stvari jer imaju više iskustva, ali on će se totalno potruditi da te usreći i iznenadi.Ima više poštovanja

Budući da si starija od njega (iako ne puno) on će imati poštovanja prema tebi i tako će se odnositi. Možemo reći da će se odnositi kao da si `neko božanstvo` i čuvati te kao kap vode na dlanu. Ponavljamo, svjestan je da je mlađi od tebe te da se mora prilagoditi u toj vezi, baš kao i ti.
Sramežljiviji je od starijih dečkiju

Valja napomenuti da sramežljivost nije mana te da ona može djelovati jako slatko. Priznajemo, nekada može izluditi ljude koji nisu sramežljivi, ali uglavnom je to karakteristika koju djevojke vole. Stariji dečki su nekada previše samodopadni i imaju previše samopouzdanja što graniči s arogancijom i zato je sramežljivost prednost.


Nedostaci:

Djetinjast je

Ne možemo pobjeći od toga da postoji velika mogućnost da mlađi dečko bude nezreo i jako djetinjast. Pretpostavljamo da s takvim ne bi bila ni jedna starija djevojka jer za ozbiljniju vezu je potrebna ozbiljnost, ali treba biti spreman na to da on svakako u sebi ima djetinju notu.


Teme o kojima pričate su ograničene

S bilo kime je moguće pronaći barem nekoliko tema za pričanje, ali morat ćemo te razočarati i reći da ćeš nažalost imati malo tema za priču s njim. Budući da ste različitih godina (ali i spola) zanimaju vas drukčije stvari, a općenite teme poput glazbe i filma su uvijek tu da uskoče.Ti moraš biti ozbiljnija polovica u vezi

Svatko ponekad želi biti djetinjast i tako se ponašati, ali to možeš prekrižiti ako kročiš u vezu s mlađim dečkom. Uvijek će biti pritisak na tebi da budeš ozbiljnija, a čak će i on na to podsvjesno računati. To je inače velika odgovornost i zbog toga može doći do svađa.Ne možeš se uklopiti s njegovim društvom jer su nezreli

On je mlađi, što znači da su i njegovi prijatelji mlađi. Ti možeš tolerirati njegovu nezrelost jer je on tvoj dečko, ali ti se ne da slušati djetinjaste fore njegovih prijatelja. Osim toga, njegove prijateljice mogu biti ljubomorne na tebe jer si starija i zrelija što je skroz `awkward`.

Mlađi dečko dečko mlađi