Slika nije pronađena

Prekinula si s njim prije mjesec dana, a on ti i dalje lajka fotke na Fejsu i stalno ti se javlja zbog bezveznih stvari? Ovo je znak da te nije prebolio, a pogledaj po čemu još to možeš skužiti.


Još te uvijek voli ako...

1. Stalno ti se javlja samo 'da te čuje'

Prekinuli ste, a on ti uporno šalje poruke? Iako to možda ni nisu poruke tipa 'volim te', 'fališ mi' i slično, ipak izgleda da nije do kraja raščistio sve s tobom.

via GIPHY


2. Nije bio s nijednom curom otkad ste prekinuli

Ako on još uvijek nije našao novu curu, a od prekida je prošlo već duuuugo, najvjerojatnije još uvijek osjeća nešto prema tebi. Ipak, moglo bi biti i to da je razočaran u ljubav pa trenutno samo ne želi ulaziti u novu vezu.

3. Stalno nešto objavljuje na Fejsu ili Instagramu
Nekad je moglo proći i nekoliko mjeseci bez da objavi išta na fejsu, ali zato otkad ste prekinuli ne prestaje objavljivati pjesme, fotke i statuse tipa 'baš mi je super bez cure'. To je samo očajni pokušaj da te uvjeri da bez problema može bez tebe, a ustvari je upravo obrnuto.

via GIPHY


4. Stalno spominje kako mu je bilo lijepo s tobom
On koristi svaku priliku da te odsjeti na vaše zajedničke trenutke i stalno spominje kako vam je bilo super u vezi. Moglo bi biti da to isto želi ponoviti i da te ni slučajno ne želi izgubiti.

Već te zaboravio ako...

1. Objavljuje fotke s novom curom

Hmmm... Ako je njegov instagram prepun fotki s novom curom ili su zajedno na profilnoj na Fejsu, vrlo vjerojatno te već zaboravio. Međutim, neki dečki upravo rade ovakve stvari kad žele da budeš ljubomorna i ako još uvijek pate za bivšom. Ti sama procijeni koji je od tih tvoj bivši dečko.

via GIPHY


2. Treba mu dugo da ti odgovori na poruku

Još se uvijek dopisujete, ali on baš nikada ne odgovori odmah. Nekad mu treba i po nekoliko sati da odgovori, dok ti je nekad odgovarao u roku od dvije minute. Ovo je definitivno znak da mu više nije stalo.

3. Ti si uvijek ta koja se prva javi

On ti se baš nikad ne javlja prvi, uvijek si ti ta koja potiče bilo kakvu vrstu međusobne komunikacije. To bi ti mogao biti očiti znak da mu ne nedostaješ i da može proći i cijeli dan bez da te se on uopće sjeti. Ljubav? Ne bismo baš rekli!

via GIPHY


4. Izbjegava svaki vaš susret
Kad zna da će te sresti na rođendanu, partyju ili u školi, on se onda uopće ni ne pojavi. Očito je da te ne želi sresti, a sumnjamo da te ne bi želio vidjeti da te još uvijek voli. Sto posto je krenuo dalje, a mogla bi i ti.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Prijateljstvo s bivšim dečkom – da ili ne? Evo zašto bi trebala ostati frendica s bivšim

Četiri znaka koji ukazuju da ne možeš krenuti dalje zbog dobrih odnosa s bivšim

Bivši ti ima novu curu? Evo zašto ti ne bi trebalo biti stalo do toga

ljubav savjeti Bivši dečko

Još vijesti