Slika nije pronađena

Hmmm, imaš neki čudan feeling da se druga cura upucava tvom dečku i pokušava ga zavesti na sve moguće načine? Evo kako ćeš vrlo lako skužiti želi li druga cura zbariti tvog dečka.


1. Uvijek mu šalje poruke kasno navečer

Poruke mu ne šalje često, ali svaki put kad mu se javlja to je uvijek kasno navečer?! Vjerojatno želi izbjeći tebe.

via GIPHY2. Povjerava mu se o osobnim stvarima

Cura koja s tvojim dečkom dijeli svoje osobne probleme definitivno je veliki problem. Pogotovo ako je riječ o ljubavnim problemima. Možda mu tajno želi dati do znanja da razmšlja o prekidu sa sadašnjim dečkom. Tko zna, možda baš zbog tvog dečka!

via GIPHY


3. Čudno se ponaša u tvojoj blizini

Ako joj se kojim slučajem stvarno sviđa tvoj dečko, druga cura najvjerojatnije prema tebi neće biti prijazna i dobra. Mogla bi primijetiti da se pokraj tebe uvijek ponaša čudno, a sigurno te neće gledati u oči. Tako ćeš najlakše prepoznati da je kriva!

via GIPHY


4. Smije se na sve njegove fore

Da, i na one najgluplje koje čak ni tebi, NJEGOVOJ CURI nisu smiješne. Svaki put kad tvoj dečko izjavi i najveću glupost, ona se ponaša kao da je stand up komičar. Ona itekako dobro zna koliko dečki vole da se cure smiju njihovim forama – kako god jadne one bile. Definitivno alarm za uzbunu!

via GIPHY


5. Stalno ga pogledava

Ovo ne moramo ni posebno objašnjavati, cura koja stalno gleda tvog dečka sigurno želi nešto od njega ili joj se barem sviđa.

via GIPHY


6. Uvijek se nekako nađe pokraj njega

Svaki put kad ga pogledaš, evo i NJE. Grrrr... Već ti je postalo sumnjivo kako se baš svaki put uvijek nađe pokraj tvog dečka i to, vrlo često, kad tebe nema u prostoriji. Još jedan razlog da se zabrineš.

via GIPHY


7. Zove ga na dejt

Dobro, ovo je sad već očiti znak da druga cura namjerava zavesti tvog dečka. Ako on pristaje na ove pozive, ili je naivan i slijep ili i on osjeća nešto više.

via GIPHY


Savjeti kako se ponašati ako saznaš da se druga cura zagrijala za tvog dečka


1. Ignoriraj njeno ponašanje

Ako primijetiš da tvoj dečko ne reagira na njene pokušaje zavođenja, radije to isto napravi i ti. Znamo da nije nimalo lako gledati drugu curu kako se mota oko tvog dečka, ali u ovom slučaju moraš se osloniti na povjerenje. Naravno, pod uvjetom da ga imaš.

via GIPHY


2. Provjeri koje su namjere tvog dečka

Čitanje poruka ili provjeravanje fejs profila nije nešto što podržavamo, ali ako razgovorom ne možeš saznati ima li nečega između njih ili ne, ovo je nešto što ćeš nažalost morati napraviti. Uostalom, da ti je dečko sam priznao, možda ne bi bila prisiljena sama ga provjeravati. Ne znamo što je uopće očekivao.

via GIPHY


3. Zaboravi ljubomorne ispade

Ljubomornim ispadima ćeš ga samo otjerati, definitivno ne pridobiti. Pokušaj razgovarati s njim i reći mu da ti se ne sviđa njihovo druženje, na njemu je da donese pravilnu odluku.

via GIPHY4. Ne tjeraj ga da bira

U slučaju da ona nije neka random cura, već njegova frendica s kojom se druži još od osnovne škole, nemoj ga ni slučajno tjerati da bira između tebe i nje. Tvoj ultimatum mogao bi ga razljutiti i zasmetati mu.

via GIPHY5. Ne optužuj dečka

Znamo da je ovo sve dosta sumnjivo i da si već počela sumnjati u namjere svog dečka, ali možda jadan čovjek stvarno nije ništa kriv. Radije nekoliko puta provjeri ima li uopće nečega između njih dvoje, inače bi mogla zeznuti dobru vezu zbo svoje paranoičnosti.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

What?! Ovo je 10 najvećih zabluda koje svaka cura ima o dečkima

Je li ovo istina?! 10 stvari koje baš sve cure mrze na dečkima

Devet stvari koje muče svaku tinejdžericu – zbog njih je curama teže nego dečkima

veza ljubav savjeti za cure

Još vijesti