Slika nije pronađena
Iako su cure te za koje se oduvijek misli da su osjetljivije i emotivnije, kad je riječ o prekidu veze - one to mnogo brže i lakše prebole.

Ovo su razlozi zbog kojih cure puno lakše prebole prekid veze nego dečki.

via GIPHY


1. Dečki se nemaju kome povjeriti
Za razliku od cura koje uvijek imaju frendice kojima se mogu potužiti i povjeriti, dečki se puno manje povjeravaju svom društvu. Oni svoju bol i tugu zadržavaju u sebi zbog čega im je puno teže krenuti dalje i zaliječiti svoje slomljeno srce. Curama to ide lakše.

2. Oni uvijek pamte 'prvu ljubav'
Dečki mnogo češće pamte prvu ljubav i ne mogu krenuti dalje nego što je to slučaj kod cura. Naime, prvu ozbiljnu vezu dečki doživljavaju kao nešto što nikad prije nisu imali i ne mogu samo tako zaboraviti što su izgubili. Njima nije lako krenuti dalje jer se boje da nikad više neće pronaći curu koja će ih voljeti. Wow.

via GIPHY


3. Cure češće ostavljaju dečke
S obzirom na to što cure češće ostavljaju dečke, logično je da je njima lakše preboljeti vezu koju su ionako same prekinule. Njihova odluka je bila da izađu iz veze, one su o tome razmišljale pa im prekid sam po sebi nije bio preveliki šok. S druge strane, ostavljeni dečki osjećaju se lošije i teže im je nego curama.

via GIPHY


4. Dečki ne mogu skužiti kad se bliži kraj veze
Za razliku od cura koje mogu naslutiti kraj već puno prije samog prekida veze, dečkima to ne ide od ruke. Oni ne mogu skužiti kad se bliži kraj veze zato im je puno teže preboljeti i krenuti dalje.

5. Dečki odmah traže drugu curu
Kad prekinu vezu, dečki misle da će im biti puno lakše kad nađu novu curu. Naravno, nemaju pojma. S obzirom na to što nisu dobro razmislili o novoj vezi u koju su se upustili, ona neće potrajati, a dečkima će onda biti samo još teže. Ne samo da će se dodatno razočarati, nego će im još više nedostajati bivša ljubav.

6. Cure znaju da zaslužuju bolje
Kad prolaze kroz prekid, curama je lakše jer znaju koliko vrijede i svjesne su da zaslužuju puno bolje. Zato im je lakše preboljeti bivšeg dečka i krenuti dalje, dok je kod dečki stvar ttly drugačija.

via GIPHY


Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

FAIL 10 tipova dečka koje možeš sresti u izlasku i s kojima vjerojatno ne želiš imati posla

Prekinuli ste, ali možda ga želiš nazad? Ovih 8 znakova pokazuje da je prekid ipak najbolja opcija za tebe

Dečki nisu uvijek hrabri kao lavovi – 10 stvari kojih se boje svi, ali nijedan neće priznati

ljubav Prekid Dečki

Još vijesti