Slika nije pronađena

U 'stvarnom životu' nije toliko čudno skužiti kad nas netko pokušava zavesti, ali priča je nešto drugačija kad nam se isto događa preko interneta.

Danas smo baš svi online, a društvenih mreža svaki dan ima sve više. Fejs, Instagram, Twitter, Snapchat... Evo kako ćeš najlakše prepoznati da netko flerta s tobom preko interneta.

Jedan od najočitijih pokazatelja da se sviđaš dečku i nastoji te zavesti online je to što će ti baš sve lajkati. I tu ne mislimo samo na tvoje fotke ili objavljene statuse, on će lajkati i najveću gupost koju podijeliš ili objaviš. Zašto? Pa zato jer mu se sviđaš i želi da ga tako primijetiš. Sigurni smo da mu je uspjelo, čim čitaš ovaj članak.

via GIPHY


Ako se sviđaš nekom dečku, on će te pratiti na svim društvenim mrežama - fejsu, Instagramu, Twitteru... Svejedno. On će te pratiti u stopu i redovito posjećivati tvoje profile. Može ti se činiti kao stalker, ali to je samo pokazatelj koliko mu se sviđaš i koliko ti se želi približiti.

Uostalom, to bi ti trebao biti kompliment. Zar ne?

via GIPHY


Osim lajkanja, komentiranja i laganog stalkanja, očiti alarm da tu postoji nešto više mogao bi ti i taj ako ti uvijek on prvi pošalje poruku. I to ne mora nužno biti neka seksi poruka ili poziv na dejt, dovoljno je samo da ti se javi i popriča s tobom o svakodnevnim stvarima.

To radi jer ga zanima kako si, što se događa u tvom životu i želi ti se što više približiti. Smajlići u porukama su apsolutno obavezni, a najčešće je to smajlić koji namiguje. ;)

Foto: Profimedia/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Savjeti za početnice – kako flertati s dečkom u školi ili razredu?

Problemi svih sramežljivih osoba – gdje i kako flertati sa simpom?

[KVIZ] Otkrij koliko si stvarno dobra u flertanju - odlična, solidna ili nemaš pojma?

društvene mreže ljubav flert

Još vijesti