Slika nije pronađena

Najbolje što možeš napraviti je stvoriti pravu atmosferu i reći ove dvije riječi na neki sladak i romantičan način. Reći nekome 'volim te' nije mala stvar, zato prije svega budi sigurna i da se stvarno tako osjećaš.

Nema pravog vremena u vezi kada je idealno reći nekome da ga voliš, jednostavno bi svatko trebao osjetiti kada se ovako osjeća i s obzirom na cijelu situaciju procijeniti treba li reći to na glas ili ne. Ako je odluka pala na to da je vrijeme i da želiš reći osobi s kojom si da ju voliš, slijedi stresan dio – kako to napraviti, kako pronaći pravi trenutak i treba li biti romantično? Pravi je trenutak onda kada si ga sama stvoriš, a hoćeš li to napraviti na neki slatki način ili samo reći dok šećete – ovisi o tebi. Ako se ipak odlučiš kako to želiš izvesti na neki sladak način, jedan od ovih bi mogao biti idealan baš za tebe.

1.Šapni dok gledate film

Ako želiš uhvatiti osobu nepripremljenu, da ne zna što će se dogoditi, ali istovremeno pokušati to napraviti na što slađi način, šapni dok radite nešto zajedno. Kada nešto šapnemo nekome nešto lijepo, to kao da dobije neku dodatnu vrijednost, bude slađe nego kada se izgovori na glas.

2.Ostavi poruku u torbi

Na odmoru dok je izvan razreda, iskoristi priliku da ubaciš dečku ovu poruku u torbi. Neće vidjeti dok ne dođe doma, ali pazi da je na nekom mjestu gdje znaš da će taj dan pogledati. Trenutno je škola gotova, ali dečki isto često nose ruksake ljeti kada idu negdje pa možeš i tada iskoristiti priliku. Ovo je dobar način ako se to bojiš reći direktno jer ne znaš kako će reagirati.

3.Napravi romantičnu atmosferu za sljedeći dejt

Ponudi se da ćeš ti u potpunosti organizirati sljedeći dejt i da sve prepusti tebi, njegovo je samo da se pojavi. Ako želiš da ovaj trenutak bude za pamćenje, napravi sve kao da si u nekom romantičnom filmu, cijelu atmosferu! Napravi ovo samo ako si 100% sigurna da bi i on mogao osjećati isto prema tebi, inače bi moglo biti jako neugodno.

4.Pošalji ili pusti pjesmu koja najbolje opisuje kako se osjećaš zbog te osobe

Sigurno ti je u glavi neka ljubavna pjesma koju si nekada čula, a čiji te tekst podsjeća na dečka ili koja ima tekst koji govori točno ono kako se osjećaš zbog njega. Možeš ili poslati tu pjesmu ili ju pustiti sljedeći put kada ste skupa i naglasiti da obrati pažnju na tekst.

5.Jednostavno to samo reci

Nekada je najbolje ići na što jednostavnije. Bez ikakvih velikih gesti i sladunjavosti, počni s 'Moram ti nešto reći...' da se malo uplaši jer ovo može zvučati kao da imaš za reći nešto loše, a onda bum! – samo reci 'volim te'.

6.Napiši u bilježnicu pod odmorom

Još jedan način na koji to možeš napraviti ako idete u istu školu je da mu u bilježnici na zadnjoj strani napišeš slatku poruku, a kada počne sat samo mu reci da baci oko na zadnju stranu. Mogla bi mu i napisati na papirić i poslati, ali ako ne sjedite blizu ili niste u istom razredu, ovo može otići jako u krivom smjeru.

7.Napiši u poruci – ali dok ste na istom mjestu

Ako ti ne ide baš izražavanje emocija i ne možeš se natjerati da mu prvi put kažeš volim te, ne zato što to ne osjećaš, nego zato što si jednostavno sramežljivija osoba, jedan slatki način na koji ćeš to reći uživo, ali i preko poruke, je ovaj. Dok ste negdje zajedno, bilo vani ili u istoj prostoriji, pošalji mu poruku i napiši ovo. Svi ionako uvijek čekiraju redovito mobitele, sigurno će vidjeti!

Pogledajte još:

Je li on ljubav tvog života? 6 znakova da si upoznala onu pravu osobu, ali u pogrešno vrijeme

Dečkima uvijek treba dugo da se jave nakon svađe - ili se ni ne jave! Postoje 4 razloga zašto to rade

Nekada riječi nisu potrebne - 3 načina na koja možeš povrijediti svog dečka, a da toga nisi ni svjesna

veza kako reći volim te ljubav volim te

Još vijesti