Slika nije pronađena

Sama pomisao veze na daljinu nekome izaziva da mu se sledi krv u žilama. No, ne moraju sve veze na daljinu biti neuspješne. Postoje brojni načini i savjeti koji pomažu parovima da njihova veza opstane, bez obzira na to koliko kilometara ih međusobno dijeli. Najbitnije je da se oni dobro osjećaju ako njihova veza dobro funkcionira.

Mnogi parovi danas možda prerano odustaju kada su u pitanju veze na daljinu. U startu misle da ne postoji mogućnost da bi takva veza funkcionirala pa prerano odustaju. Istina je da takva veza zahtijeva puno snage, strpljenja i razumijevanja s obje strane, no ako su obje strane spremne proći kroz tu žrtvu zbog voljene osobe, njihova veza će uspjeti. Provjerite naših top 5 savjeta kako održati vezu na daljinu i možda promijenite svoje mišljenje!

1.Radite zajedno neke stvari iako ste udaljeni

Bez obzira to što ste možda stotinama kilometara udaljeni, i dalje neke stvari možete raditi zajedno! Kao na primjer, gledanje filmova, čišćenje sobe, kuhanje – bitno je samo da te pojedine aktivnosti radite u isto vrijeme kako biste ih mogli zajedno komentirati preko poruka ili poziva.

2.Pričajte preko video poziva

Komunikacija je možda najbitniji aspekt veze na daljinu. Ona vas drži zajedno i daje vam snage da izdržite taj period dok se nećete ponovo vidjeti. Definitivno nema ničeg ljepšeg nego kada se navečer čujete preko video poziva i ispričate si kakav vam je dan bio – takve sitnice puno znače.

3.Imajte razumijevanja jedno za drugo

Razumijevanje je stavka koja je bitna u svim aspektima veze, ne samo u vezi na daljinu. No, ovdje je bitna jer je potrebno puno razumijevanja kako bi veza opstala, npr. moramo imati razumijevanja ako osoba ne može odmah odgovoriti na poruku zbog nekih obaveza.

 

4.Osmislite zabavne planove koje ćete raditi

Osmišljavanje planova unaprijed uvijek svima podigne raspoloženje! Smislite zajedno što ćete raditi ili gdje ćete ići kada se idući puta vidite. Tako će vam biti lakše i bolje ćete se osjećati u tom trenutku, a ujedno ćete imati i već razrađeni plan za ponovni susret!

5.Vjerujte zajedno da ćete uspjeti

Ako zajedno vjerujete da ćete uspjeti prebroditi daljinu – onda ćete i uspjeti! Morate se međusobno podržavati i vjerovati u uspjeh vaše veze bez obzira na to kolika daljina vas sprječava da se vidite češće.

Pogledajte još:

Kako reći nekome 'volim te' po prvi put, a da bude slatko: Neki od ovih 7 načina će ti biti savršen

Je li on ljubav tvog života? 6 znakova da si upoznala onu pravu osobu, ali u pogrešno vrijeme

Dečkima uvijek treba dugo da se jave nakon svađe - ili se ni ne jave! Postoje 4 razloga zašto to rade

veza ljubav Veza na daljinu

Još vijesti