Slika nije pronađena

Svatko se od nas želi pred simpom pokazati u najboljem mogućem svjetlu. Ničega se ne bojiš, možeš pojesti i glistu ako treba, hodati u najneudobnijim cipelama, praviti se da obožavaš nogomet – samo da ga impresioniraš. Istina je da ponekad ni najluđi izljevi hrabrosti i ludosti neće upaliti. Ako se nekome sviđaš – sviđaš mu se jer si to što jesi. To su naučile i ove cure.

Lorena

U četvrtom razredu srednje bila sam u otvorenoj vezi s dečkom Alanom. Imali smo dogovor da se možemo spetljati s bilo kime tko nam se svidi, ali moraju biti bolji od nas. Na jednom tulumu on se zapalio za jednu djevojku koja je imala super sposobnost koja je meni nedostajala: kad bi igrali igru u kojoj je izazov popiti što god ti drugi igrači zapovijede, ona bi to napravila bez oklijevanja. “Popila je litru i pol mlijeka”, oduševljeno je rekao moj dečko.

Odjurila sam u kuhinju i čašu po čašu popila cijelo plastično pakiranje mlijeka. Drugi su se čudili i govorili mi da ću povratiti, a Alen me gledao s ljubavlju i divljenjem.

To ljeto smo prekinuli iako sam i nakon toga osjećala nešto prema njemu. Dvije godine kasnije došao je kući tijekom pauze od faksa i poveo me na večeru. Iskoristila sam i ovu priliku da mu dokažem koiko ga volim i popila cijeli vrčić vrhnja za kavu koje je bilo toplo i tko zna koliko staro. Onda sam mu rekla: “Volim te”. Bilo mu je jako neugodno i ostatak večeri nije me mogao pogledati u oči.

Barbara

Imala sam 16 godina i upravo sam napravila piercing usne. Sviđali su mi se dečki iz jednog hard-core benda i pokušala sam napraviti sve da ih impresioniram. Baš ispred salona u kojem sam se ispirsala, srela sam jednog dečka iz tog benda, očito je shoppingirao s mamom. Nije ni primijetio što sam napravila, da ne pričam o tome da me nije pohvalio! Sudeći prema pogledu kojeg mi je uputila njegova mama, mislim da je njegova karijera u hard-core bendu bila tajna koju nije podijelio s njom. Deset dana kasnije – izvadila sam piercing iz usne, na veliko olakšanje moje mame.

Marija

Tijekom srednje škole često bih viđala slatkog skejtera kraj knjižnice. Kako bih ga zadivila, od prijateljevog brata posudila sam skateboard jer sam mislila da je to najbolja ideja na svijetu: s tom dugom daskom prošetat ću kraj njega i sigurno će me primijetiti. Tako sam i napravila. Obukla sam svoju ljetnu haljinicu, stavila sunčane naočale i s tom daskom nespretno prošetala kraj njega. Mogla sam biti i nevidljiva – uopće me nije primijetio! I dan danas se osjećam glupo jer sam glumatala da znam skejtati pred njim.

Ana

Dečko koji mi se sviđao to je ljeto upisao ljetnu školu kemije pa sam pomislila da bih i ja to mogla napraviti iako nisam imala interesa za kemiju nego sam se nadala da ću jednog dana postati spisateljcia. Cijeli sedmi mjesec provela sam u klupi, a nisam čak ni imala vremena popričati s njim jer smo stalno rješavali zadatke ili vježbali izvoditi neke eksperimente. Učitelj je bio dosadan, predavanja duga i jednostavno sam odustala jer sam shvatila da ga neću moći zavesti u tih nekoliko minuta koliko smo pričali svaki dan. I kad bismo pričali, razgovor bi se uglavnom vrtio oko puta do škole i drugih djevojaka koje mu se sviđaju.

Da, definitivno nije bilo vrijedno trošiti ljetne praznike na njega!

Lena

Radila sam u videoteci u sklopu studentskog doma i jedne je večeri unišao jedan povučeni dečko koji je navodno bio zaljubljen u mene. Tako su mi barem bili rekli. Zafrkavao me zbog nereda u videoteci i stotina kutija filmova koje moram vratiti na police, a dodao je i da je pult iza kojeg stojim i izdajem videe prljav i prepun otisaka brucoša. Postala sam nervozna, počela sam se znojiti i u cijelom kaosu uspjela sam promrmljati samo: “Pa nije baš tako prljavo!”, nakon čega sam polizala pult. Ne samo da sam mu se totalno zgadila nego sam i tjedan dana kasnije dobila neki osip.

Među nama se nije dogodilo ništa iako smo ostali prijatelji, a zbog ove scene zafrkava me i dan-danas.

Ema

Jedna jako neugodna stvar koju sam napravila za svoju simpu bila je namjerno nenošenje gaćica na naš spoj, što sam mu i prišapnula u jednom trenutku večeri. Oduševio se tom informacijom, tu smo večer prvi puta spavali zajedno, a i sada, 12 godina nakon toga, o tome priča sa istim žarom. Da, on je moj suprug! Čini se da je moja neugodna strategija ipak upalila!

L.B./izvor: Rookie

foto: sxc.hu

gluposti ljubav simpatija Impresioniranje

Još vijesti