Slika nije pronađena

Prekinuti vezu nije najlakša stvar na svijetu pa možda baš zato mnogi muljaju kada dođe kraj. Umjesto pravih razloga izmišljaju razne sladunjave gluposti zbog kojih se osoba koju ostavljaju osjeća još gore.

Kada prekidaš s nekim, gotovo uvijek je ista stvar u pitanju – jednostavno nisi više zagrijan za tu osobu. Nestalo je kemije, strasti i želje i neda ti se više. Iako je teško prihvatiti da nas netko više ne voli, bolje je čuti to iz usta osobe koja nas ostavlja, malo tugovati, malo plakati, ali i s vremenom krenuti dalje. Ali što kada nam mažu oči otrcanim frazama?

>> 6 stvari koje dečki vole na curama – ne biste vjerovali!

>> Zašto naginjemo glavu udesno kad se ljubimo? Evo odgovora!

Kako bi izbjegli dramu, plakanje i suvišna pitanja, dečki najčešće koriste ove isprazne fraze prilikom prekidanja veza. Djevojke, ne nasjedajte na to – za vaše dobro jednostavno ga prekrižite.

1. Ti zaslužuješ bolje

Još jedna varijanta ove ljigave gluposti je 'ti si predobra za mene'. Ovo je zapravo 'lijepi način' da ti da nogu. A zašto je lijep? Zato što istovremeno (na neki uvrnuti način) predstavlja kompliment, a s druge strane on ispada jako obziran. Istina je da ne želi povrijediti tvoje osjećaje, ali ne shvaća da ih ovakvim lažima vrijeđa još više.


2. Bojim se obveze

Ovu rečenicu su mnoge cure čule. Iako vjerujemo da se u manjoj mjeri može pojaviti 'strah od obaveze', to sigurno nije razlog za prekid. Barem ne ako mu je stalo. Ako te zaista voli, vezu s tobom neće doživljavati kao 'obvezu' nego užitak


3. Trenutno nisam spreman za vezu

Više puta se dogodilo da su izgovorili ovo, a onda za 2 tjedna prohodali s drugom curom – kako je za 14 dana postao magično spreman za vezu? Jedina istina je da nije spreman za vezu, ali s TOBOM.

4. Tko god završi s tobom, bit će sretan dečko

O o, netko je gledao previše meksičkih sapunica! Ako to zaista misli, zašto on ne želi biti taj sretnik? Znate li ijednog dečka koji voli svoju curu i ravnodušno ju prepušta drugome? Nismo ni mislili! Još jedna jadna izlika s ciljem da on ispadne pozitivac.


5. Treba mi malo vremena

Za što? Da odeš malo baciti oko na druge cure? Pa ako ima nešto zanimljivije, onda će ti trebati i malo više vremena? Na ovaj način želi ti dati do zanja da je vašoj vezi došao kraj, ali da možeš još malo poslužiti dok ne naiđe netko zanimljiviji. Ne hvala, evo ti svo vrijeme svijeta!


6. Trenutno se moram potpuno posvetiti školi

Postoji vrijeme za sve do čega ti je stalo – obrazovanja, djevojke, frendova. Samo je pitanje prioriteta. Ako ispali ovako nešto, zapravo želi reći da si ispala s liste važnih stvari. Ako mu je matematika važnije od tebe, ko ga šiša!

7. Trebam malo prostora

Nakon vremena, na red je došao prostor. Što ovo uopće znači? Koliko mu treba? Hoće li 10 kvadrata biti dovoljno? Hoće li se javiti nakon što 'dobije' malo prostora? Previše neodređeno, a zapravo vrlo jednostavno – želi se maknuti od tebe.


8. Nije stvar u tebi, u meni je

Ovo je toliko izlizana fora da je zaslužio da ga nikada više ne pogledaš samo zato što se nije potrudio biti barem malo kreativniji. Ali da, istina je – stvar nije u meni, stvar je u tebi što si glup.


9. Previše mi se sviđaš

Kada bi se dodjeljivao Oskar za najgluplju foru, ova bi ga sigurno pobrala. Kako možeš prekinuti s nekim tko si se previše sviđa? Kako ti se uopće može netko 'previše' sviđati? Ne, ovo jednostavno nema veze s pameću.

Foto: scx.hu
I.N.

Provjeri još...


Stvari koje izluđuju dečke– djevojke, ovo morate prestati raditi!

8 razloga zašto su male grudi super

otrcane fraze ?

Još vijesti