Slika nije pronađena

Jesi li preizbirljiva kad su u pitanju dečki? Koliko si puta otpisala nekog dečka jer se oblači čudno ili ima puno frendica? Ako ti već polagano tonu sve lađe i razmišljaš o tome kako to da ti uvijek prilaze “takvi” dečki, razmisli jesi li prevelika cjepidlaka.


Sladak je? Odlično! Ljubazan? Još i bolje! Nasmijava te do suza? Najbolja stvar od svega! Ali ta njegova frizura…Ajd’ bok! Ako si se prepoznala u ovome – nisi jedina. Mnogo djevojaka ima visoke standarde kojima nije lako udovoljiti, no s tim u paketu dolazi i rizik da zbog prekritičnog ocjenjivanja nikada nećeš upoznati gospodina Savršenog.

Razmisli opet o svim onim dečkima kojima si podijelila “odbijance”…

Odbijanac: Niži je od mene

Zašto bi trebala razmisliti ponovo: Kao prvo, dečki ulaze u fazu zamaha rasta oko 12. ili 13. godine što znači da još ima šanse da te dostigne, čak i ako je sada malo niži. Kao drugo, tko uopće kaže da dečko mora biti viši od tebe? Može imati dva metra, ali ako je zločesta budala – neće mu visina pomoći. Stvar je proriteta.

Odbijanac: Ima jako puno prijateljica

Zašto bi trebala razmisliti ponovo: Lako je pomisliti da mulja sa tim svojim “prijateljicama”. Nije da ne vjeruješ njemu, ali njima nikako! Osim toga, što će mu prijateljice ako ima tebe? Pa…vjerovala ili ne, neki se dečki jako dobro slažu s curama, u potpuno neromantičnom smislu. Ako i dalje nisi uvjerena, promatraj njegovo ponašanje kad je s prijateljicama. Flerta li ili se ponaša isto kao prema svojim muškim frendovima. Ako je slučaj ovo drugo, to je još jedan veliki plus – očito je osoba kraj koje se ljudi osjećaju dobro i s kojom se uživaju družiti.

Odbijanac: Ne zanimaju ga iste stvari kao mene

Zašto bi trebala razmisliti ponovo: Možda si gejmerica, a on zagriženi sportaš. Ili voliš čitati, a on ne dotiče knjigu ako nije baš “pod mus”. Bez obzira o kakvim se različitostima radi, ne znači da će vas to udaljiti i uništiti vam vezu. Gledaj na to kao na mogućnost da naučiš i iskusiš neke nove stvari!

Odbijanac: Ponekad me živcira ili je naporan

Zašto bi trebala razmisliti ponovo: Jer su SVI ponekad naporni i iritantni. Da, čak i ti! Neće baš svaki njegov vic biti smiješan, a svaka priča koju ispriča napeta poput dobrog krimića, ali ako ti je ugodno s njim i volite zajedno provoditi vrijeme – daj mu šansu.

Definitivni odbijanci – ovo su opravdani razlozi za odbijanje:

- totalni je igrač koji u isto vrijeme šalje vruće poruke tebi i tvojim prijateljicama

- super je prema tebi kad ste sami, ali se pretvori u kretena kad ste u društvu

- ne privlači te…Ne mora biti baš Zac Efron, ali ako te baš ni malo ne privlači, osuđeni ste na propast

- priča samo o sebi, 24/7! Dooooosadnoooo!

L.B./izvor: Girlfriend

foto: Shutterstock


...Pročitajte još...

...Help: zaljubljena u mlađeg dečka! Hoće li biti djetinjast i nezreo?...

...Možda nisu krivi dečki: 10 razloga zašto su izbirljive djevojke single...

...Ne uspijevaš upoznati nikoga? Ovo su 4 razloga zbog kojih si još uvijek single...

izbirljivost strogi kriteriji razlozi za odbijanje