Slika nije pronađena

Izbirljivost nije loša stvar. Dobro je držati se nekih svojih kriterija kada su u pitanju različite stvari u životu, a je li neki znakovi zodijaka ipak malo pretjeruju kada je u pitanju izbirljivost? Svakome je jako bitno imati visoke kriterije za nešto. Je li horoskop u pravu za tebe?

Neki su pravi izbirljivci kada je u pitanju hrana, drugi kada je u pitanju odjeća... Svi imamo onu jednu stvar oko koje ne popuštamo ni malo i želimo da bude baš onakva kakvu želimo. Nije to toliko loša stvar, dok tvoja izbirljivost ne stvara probleme i ne utječe na druge. Svaki od znakova zodijaka dignut će paniku zbog te jedne stvari koja im je full bitna. Saznaj oko čega je najizbirljiviji znak u kojem si ti rođen/a.

OVAN – kvalitetni proizvodi

Ovaj znak ni ne pomišlja da pristane koristiti neki proizvod koji nije top topova. Njemu je kvaliteta = visoka cijena, a ako je nešto jeftino, to će odmah u svojoj glavi prekrižiti i neće ga nitko nikako moći nagovoriti na suprotno. Bilo da se radi o proizvodima za šminkanje ili dekoracijama za uređenje sobe ili čokoladi, neće pristati na ništa manje od najboljih stvari.


BIK – glazba

Preko svega će nekako prijeći, ali kada je u pitanju glazba, Bikovi će pokazati svoju tvrdoglavost i neće popustiti ni 1%. Oni su totalni frikovi kada je u pitanju glazba. Misle da imaju najbolji glazbeni ukus. Uvijek su informirani o novim pjesmama ili albumima, znaju hrpu izvođača za koje drugi nisu nikada ni čuli, ali na njihovoj se playlisti nalaze samo oni koji zadovoljavaju njihove zahtjevne uši.BLIZANCI – način kako žive svoj život

Blizanci će posebno poludjeti ako im se netko krene miješati ili govoriti kako bi trebali živjeti i što bi trebali raditi. Izbirljivi su oko svog stila života – ili će biti kako oni žele ili nikako. Ako su zamislili da će studirati na Ekonomiji, studirat će na Ekonomiji, nema druge opcije. Da im netko i pokuša pomoći tako da im da drugo mišljenje, to nikada ne završi dobro.

RAK – prijateljstva

Ovo je znak koji obožava biti okružen ljudima koji su mu dragi i koji ima čvrst krug prijatelja, i baš zbog toga, bit će do krajnosti izbirljiv kada je u pitanju odlučivanje s kime će si biti dobar, a s kime ne. Neće se družiti sa svakim koga upozna, ne ne, Rak će za svoje društvo odabrati samo one koji mu savršeno pašu.LAV – odjeća

Lav je spreman na kompromise oko svačega, ali oko jedne stvari nikada nije, a to je odjeća. Bitno mu je kako izgleda i zato nema šanse da na sebe stavi neki komad odjeće u kojem se ne osjeća kao filmska zvijezda. Mora mu sve stajati savršeno, svaka boja mora biti usklađena, i naravno –  mora biti u trendu.

DJEVICA – hrana

Ovaj je znak najizbirljiviji oko hrane. Na njegovom tanjuru mora biti sve baš onako kako si je on zamislio. Neće pojesti bilo što, a osim toga kakvog je nešto okusa, bitno je i kako izgleda na tanjuru.VAGA – provođenje vremena sa samim sobom

Svaki je znak čudak na svoj način, a Vaga će biti posebno izbirljiva oko toga s kim provodi vrijeme. Iako voli ljude, želi i mora imati i vrijeme za sebe, koje će provesti sa samom sobom. Vole svoju privatnost i žele da je i oni s kojima se druže poštuju.


ŠKORPION – kontroliranje situacije i ljudi

Ovo je malo čudna stvar oko koje netko može biti izbirljiv, ali ima smisla. Toliko su ludi za kontrolom da njihova izbirljivost ni nije toliko vezana za njih same, koliko za ljude oko njih. Škorpion želi znati što će se događati, gdje će ići s nekime, o čemu će pričati...sve kako bi mogli znati kako da reagiraju i da se pripreme unaprijed. Oni su kontrol freakovi i najviše uživaju kada mogu naređivati ljudima oko sebe i naravno, kada ih svi slušaju.STRIJELAC – izlasci

Nema izbirljivijeg znaka kada su izlasci i druženja u pitanju od ovoga. Uvijek imaju ideju gdje žele ići, kada žele ići, što raditi i do kada biti negdje. Najradije ne bi nikada dali drugima priliku da biraju gdje će se ići, jer znaju da oni imaju najbolje ideje.

JARAC – obuća

Ovaj je znak pravi materijalist kada je u pitanju obuća. Preko toga što je odjenuo još nekako i može proći, ali da obuje neke cipele ili tenisice koje nisu poznati brend i super kvalitete? Nema šanse. Mogu u nedogled pričati zašto su njegove cipele puno bolje od nekih jeftinih. U ovakve rasprave s Jarcem nemoj ni ulaziti.VODENJAK – donošenje odluka

Donošenje odluka za Vodenjaka je puno veći i dulji proces nego za bilo koga drugog. Prije nego što donesu neku odluku, sve će dobro promisliti, vizualizirati, pa opet malo razmišljati... I tek će se nakon svog tog silnog razmišljanja odlučiti pokrenuti i to nešto i napraviti. Skroz se posvete kada o nečemu trebaju odlučiti, toliko da nekada izlude ljude oko sebe.

RIBE – pokloni

Ribe imaju mali problem kada je u pitanju kupovanje i primanje poklona. Nikada im ništa nije dovoljno dobro. Kupovanje poklona za rođendane drugima je za njih noćna mora jer nikako ne mogu naći ništa savršeno, a kako bi i mogli kada su kriterije postavili toliko visoko da ih je nemoguće zadovoljiti normalnim budžetom. 

Foto: Shutterstock.com - Mix and Match Studio/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koji si lik iz serije 'Prijatelji' s obzirom na znak zodijaka?

[HOROSKOP] Najbolji poklon za Valentinovo za svakog od znakova zodijaka – prijedlozi i za cure i za dečke!

[HOROSKOP] Koji je celeb tvoj 'blizanac' s obzirom na znak zodijaka?

Horoskop izbirljivost znakovi zodijaka

Još vijesti