Slika nije pronađena

Ponekad (čitaj često) se previše pitaš što bi on htio, što on misli, kako bi on htio da se obučemo, kakvu frizuru da imamo, voli li više cure s velikom guzom ili one koje nose puno šminke. Previše puta se prilagođavaš onome što mislimo da on želi umjesto da budeš svoja i osvajaš ga onime što jesi.

Naravno da je nekad to teško, ali vježbom se dolazi do savršenstva. Naravno da ne možeš u potpunosti promijeniti svoj način razmišljanja i odjednom postati super samouvjerena cura. No, ono što možeš jest poslušati savjete hrabrih cura i polako početi primjenjivati jedan po jedan. Sretno!


1. Hrabre cure kreću u akciju
– ako ti se sviđa dodaj ga na Facebook. Ako ti se sviđa priđi mu i traži ga broj. Ako ti se sviđa pozovi ga na kavu. Ako ti se sviđa reci mu to. Što se najgore može dogoditi? Može te odbiti i to je to.


2. Hrabre cure nije briga što drugi misle – nemoj biti s njim on je niži od tebe/nema dobre ocijene/nije zgodan/nikad nije imao curu. Hrabre cure nije briga, ako se tebi sviđa fkt nije bitno što drugi misle. Osim ako te netko ne upozorava da je loš tip za tebe, onda uzmi u obzir.3. Hrabre cure kažu što misle
– one će reći ako im je neka fora glupa ili ako se ne slažu s njegovim mišljenjem. Često cure ne žele reći što misle kako mu se ne bi manje svidjele, ali ne i hrabre cure.


4. Hrabre cure se ne zamaraju brojevima -  bili smo tek na tri dejta, smijem li ga poljubiti? Naravno da moraš imati neke svoje standarde, ali ako ga želiš poljubiti, poljubi ga. Samo radi onako kako ti srce kaže da radiš.


5. Hrabre cure se ne osjećaju krivima – ako si mu poslala poruku ili mu uletjela vani i on te odbio, velika je šansa da ćeš se osjećati krivo ili će ti biti bed. Ne ne! Hrabrim curama nije bed, one su ponosne što su to napravile i nema mjesta lošem osjećaju.


6. Hrabre cure znaju što je siguran seks – njima nije bed reći frajeru da stavi kondom ili nema seksa. Nema ništa bolje od cure koja pazi na svoje i njegovo zdravlje – zato cure, samo hrabro kad su kondomi u pitanju!


7. Hrabre cure vole sebe – hrabre cure vole sebe i svoje tijelo, naučile su živjeti sa svojim 'manama' i isticati svoje atribute. Budi i ti jedna od njih!


Foto: Giphy/Shutterstock/Pixabay

I.I.

Pročitajte još:

Tehnike flertanja zbog kojih izgledaš očajno – ove stvari izbjegavaj raditi

Zašto te ne doživljava? Flert trikovi koje dečki ne kuže

Prave zavodnice znaju ove stvari - kako flertati putem Instagrama

cure hrabre cure flert

Još vijesti