Slika nije pronađena
Na ljubavnoj vezi treba raditi i nije uvijek dovoljna 'samo ljubav'. Nažalost, u vezi se često dogodi da nas dečko ili cura jednostavno prestanu privlačiti - ponekad čak zbog nekih razloga koje ni sami ne znamo.

Pogledaj kako prepoznati o kojim se znakovima radi i saznaj događa li se isto i u tvojoj vezi.

1. Više ti nije zabavno s njim
Prije si uživala kad ste slobodno vrijeme provodili zajedno, ali si u zadnje vrijeme primijetila da vam je sve manje zabavno? Ili barem tebi. Dosada u vezi definitivno je jedan od očitih znakova da sa svojim dečkom više ne uživaš kao prije, što bi moglo značiti skori prekid veze.

via GIPHY

2. Ne osjećaš se dobro kad ste zajedno
Kad znaš da se uskoro trebate naći, osjećaš se loše i neraspoloženo? Možda imate probleme u vezi zbog kojih osjećaš stres i anksioznost ili te jednostavno više ne privlači. To bi sigurno mogao biti glavni razlog tvog lošeg raspoloženja.

3. Flertaš s drugim dečkima
U zadnje vrijeme uhvatiš se kako nesvjesno flertaš s drugim ljudima, a imaš dečka s kojim si već dugo u vezi? Okej je ponekad škicnuti nekoga drugoga, ali ne smiješ pretjerivati. Ali, zašto ti se to događa? Može biti da vam je veza samo ušla u kolotečinu, a možda te tvoj dečko stvarno više ne privlači i zato tražiš nekoga tko bi ga uskoro mogao zamijeniti. Bez obzira na sve, očito je da ti do dečka nije dovoljno stalo jer da je ovo definitivno ne bi radila.

via GIPHY

4. Razmišljaš o tome da prekineš s njim
Ako se ova misao već pojavila u tvojoj glavi, očito je da si svjesna da neke stvari jednostavno više ne funkcioniraju kao prije. Iako prekid može biti rješenje ovog problema, možda je ipak bolje da se boriš za vašu vezu. Sasvim je normalno ponekad naići na prepreke u vezi, to ne znači da svog dečka više ne voliš.

5. Ljubomorna si na svoje solo frendice
Sve češće razmišljaš o tome kako je super tvojim single frendicama i da bi i ti rado bila na njihovom mjestu? Možda ti samo nedostaje malo slobode, a možda jednostavno više ne voliš dečka s kojim si u vezi.

via GIPHY

6. Ne osjećaš potrebu javljati mu se kao prije
Prije ste se ti i tvoj dečko stalno dopkali, a danas više ne osjećaš potrebu javljati mu se kao nekad? Hmmm... Ovo bi mogao biti znak da te više ne privlači te da ti nimalo ne nedostaje kad ste odvojeni. Definitivno razlog za uzbunu!

7. Češće se svađate... i to zbog gluposti
Svađe u vezi su potpuno normalne i nisu nešto zbog čega bi se morala zabrinjavati. Ipak, ako si primijetila da su vaše svađe sve češće i svađate se zbog totalnih gluposti, moglo bi biti da više niste sretni zajedno. Između ostaloga, to bi moglo značiti da vam se bliži prekid.

via GIPHY

8. Sve više vremena provodite odvojeno
U zadnje vrijeme ti pronalaziš sve više novih frendova s kojima provodiš vrijeme, a dečko je ostao negdje po strani? Ako ti i tvoj dečko sve više vremena provodite odvojeno i s drugim ljudima, očito je da se vašoj vezi bliži kraj.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Brutalna istina o dečkima i seksu – 10 najčešćih zabluda u koje moraš prestati vjerovati

Postoje četiri vrste veza i sudbina im je drukčija – saznaj što očekuje vas dvoje

Ljubavna psihologija – šest razloga zašto cure lakše prebolijevaju prekid od dečkiju

ljubav veze savjeti