Slika nije pronađena

Pubertet je čudno razdoblje kada rastemo, razvijamo se, ali i upoznajemo sami sebe. Jedan od čudnijih trenutaka je onaj kada cijeli život misliš da si hetero i da ti se sviđaju dečki, ali onda se pojavi jedna posebna cura zbog koje počneš preispitivati sve što misliš o sebi.

Možda se ipak samo radi o 'girl crushu', koji sve cure dožive kada im se neka cura toliko sviđa da ju idoliziraju, kopiraju, žele izgledati i biti kao ona. U tom slučaju ipak nemaš nikakve želje poljubiti tu curu ili biti s njom.

Ako još uvijek nisi sigurna u čemu je stvar, donosimo ti 15 razloga koji ti govore da se ipak radi o pravoj zaljubljenosti.

1. Osjetiš leptiriće u trbuhu kada ju vidiš

Osjetiti leptiriće u trbuhu je nešto najljepše ikada, pa ako to osjetiš zbog neke cure, sigurno se radi o prijateljskim leptirićima. Razmisli malo, kada si ih zadnji put osjetila?

via GIPHY


2. Ne možeš baš točno reći zašto ti se toliko sviđa

Neke cure nam se 'sviđaju' zato što se super oblače, druge zato što izgledaju super, zdravo se hrane, i slične stvari. No, ako ne možeš reći zašto ti se cura baš sviđa, možda je to zato što ne postoji ništa posebno, već ti se ona cijela baš sviđa?

via GIPHY


3. Imaš jaku potrebu reći da ti se ne sviđa stvarno nego je riječ o 'girl crushu'

Kada nešto moraš toliko naglasiti i govoriti da nije istina, često završi tako da baš to bude istina, koliko god ti 'željela' da nije. Ista stvar vrijedi i ovdje.

via GIPHY


4. Uvijek imaš 'girl crush' na cure koje su isti tip

Ovo nije prvi put da ti se neka cura ovako sviđa, a kad malo bolje razmisliš, sve cure koje su ti se i prije ovako sviđale, više-manje su sve isti tip...

via GIPHY


5. Stalkaš ju po svim društvenim mrežama, pogotovo pratiš njen ljubavni život

Čim saznaš ime i prezime svoje simpatije, odmah mu prostalkaš sve društvene mreže i saznaš s kime se druži, je li u vezi, kada mu je datum rođendana. Ti si to sve napravila s njom, s time da si posebnu važnost pridala tome da saznaš je li slobodna ili ne!

via GIPHY


6. Fizički kontakt s njom te čini nervoznom

Kao ono u filmovima kada se glavni likovi slučajno dotaknu, pa imaju onaj trenutak kada si gledaju u oči i shvate da su ustvari cijelo ovo vrijeme zaljubljeni. Točno tako se i ti osjećaš svaki put kada se vas dvije dodirnete, bilo da se radi o običnom zagrljaju ili o slučajnom dodiru ruku.

7. Želiš znati sve o njoj
Ali onako opsesivno, toliko da se čak i ti sama ponekad zapitaš pretjeruješ li ipak ovaj put...

8. Ponekad se uloviš kako buljiš u nju
Ne radi se o onom buljenju kada se slučajno zabuljiš u nešto bez veze i uopće ni ne skužiš da buljiš. Ovo bude ono namjerno buljenje gdje ju cijelu i odmjeravaš, uživajući u pogledu.

9. U isto vrijeme ju jedva čekaš vidjeti, ali ti bude i muka u isto vrijeme
Dani kada ju vidiš su ti najljepši, no u isto vrijeme dobiješ taj čudan grč u trbuhu zbog kojeg ti cijeli dan bude malo slabo.

10. Čim saznaš da ćeš ju vidjeti, počneš se drugačije ponašati
Najobičniji dan se pretvori u najbitniji dan, od toga da počneš razmišljati što ćeš točno obući, pa do toga jesi li oprala kosu za danas. Svaka sitnica je bitna!

11. Postaneš nervozna kada se dopisuješ s njom

Kada se dopisuješ s frendicama, možeš im poslati svoje najružnije selfije i pisati svakakve gluposti, no kada pričaš s njom, jednostavno moraš dobro razmisliti što ćeš napisati, a ako kojim slučajem joj šalješ svoje slike, pobrineš se da si na njima bomba!

via GIPHY


12. Analiziraš sve poruke, screenaš ostalim prijateljima, razmišljaš što je točno htjela reći

Kako to rade tvoje frendice s porukama dečka koji im se sviđa, tako ti s njom. Screenaš im sve poruke, danima razmišljaš što je ona htjela reći s tom rečenicom, ma je li moguće da je to mislila tako...

via GIPHY


13. Ne možeš prestati razmišljati o njoj

I dok pišeš ispit iz hrvatskog, i zadaću iz matematike, i dok si s frendicama na kavi – ona ti je uvijek u mislima. Ne možeš ju izbaciti iz glave, koliko god se trudila.


via GIPHY


14. Pokušavaš samu sebe uvjeriti da ti se ne sviđa

Ovo je slično onome 'ako ne kažem na glas, nije se dogodilo'. Ali je, i ti to sama znaš. Jednostavno prihvati situaciju kakva je i prepusti se prekrasnom osjećaju!

via GIPHY


15. Kad si shvatila da je ona tvoj 'girl crush', uspaničila si se!

Možda ti sama nisi sigurna na koji ti se način sviđa, no ako si se uspaničila kad si shvatila da ti se sviđa uopće na neki način, vrlo je vjerojatno da ti se ipak baš sviđa, onako da želiš biti s njom u vezi...


via GIPHY


Jesi li se i ti kada našla u ovoj situaciji?


Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š. / Gurl

Pročitaj još:

Zacijeljeno 'u roku keks' – stručnjaci tvrde da se slomljeno srce može oporaviti za 90 sekundi

Prepoznaješ li se? Ovo su sve faze našeg ljubavnog života u gifovima

Male pogreške kojima kvarimo savršeni poljubac – nemoj ih više nikad ponoviti!

cura zaljubljenost zbunjena

Još vijesti