Slika nije pronađena

Ako si ikada upoznala nekoga i činilo ti se da je ta osoba savršena za tebe, jer jednostavno je sve imalo smisla, sve se tako idealno poklopilo i mislila si 'to je to', ali onda se nešto pronašlo što je spriječilo da završite zajedno i imate happy ending, postoji šansa da ste se samo upoznali u krivo vrijeme.

Tajming je stvarno sve. Nekada će baš on biti presudan kako će nešto ispasti. Koliko je bitan kada je u pitanju ljubav i upoznavanje novih osoba vjerojatno već znaš. Nekada ti se može činiti da je osoba koju si upoznala super i sve je odlično, ali onda zbog krivog tajminga kada ste se upoznali, sve padne u vodu. Postoji teorija da svatko ima jednu ili nekoliko srodnih duša koja će upoznati tijekom života. Nekada ti se može činiti da je osoba koju si upoznala baš to – tvoja srodna duša, ali nikako da uspijete i kao da vam je uvijek nešto na putu. To ne mora značiti da ta osoba nije tvoja prava ljubav, samo se niste upoznali u pravo vrijeme. Možda si svoju pravu ljubav već upoznala, ali si odmahnula rukom jer nije išlo. Ako ga prepoznaš u nekom od ovih znakova, to pokazuje da je ta osoba bila stvarno idealna za tebe, ali ste se u krivom razdoblju vaših života upoznali.

1.Nemate iste ciljeve u životu

Kada nekoga malo bolje upoznaš, saznat ćeš jesu li vaši ciljevi u životu u tom trenu na istoj valnoj duljini. Ti možda želiš na jesen upisati faks u Zadru, a on ostaje raditi u Zagrebu jer ne želi ići na faks. Ili jedno od vas želi što prije odseliti iz Hrvatske, a drugi to ne može niti zamisliti da napravi. Kada imate prilično različite ciljeve u životu, znate da će vam veza za sada biti super, ali da vrlo brzo kreću problemi. Imati barem slične ciljeve je bitno ako želiš ozbiljniju vezu s nekime. Zato razgovor o tome gdje se svatko od vas vidi u budućnosti uvijek treba biti odrađen.

2.Imate potpuno drugačije načine na koje živite svoje živote

Ti živiš za izlaske i ne možeš petak provesti doma, a on bi najradije da se svaki vikend vidite i družite kod nekoga doma? Neko vrijeme to može funkcionirati, ali ne dugo. Ako imate dosta različit pogled na život, kako bi ga živjeli, ali i način na koji ga živite, to može imati veliki utjecaj na razvoj vaše veze i to koliko će ona izdržati. Mijenjati svoje navike zbog nekoga nije uvijek najbolje rješenje jer ne želiš kasnije toj osobi zamjerati, nekada se jednostavno treba pomiriti s tim da vas dvoje ne bi funkcionirali.

3.Niste oboje za jednako ozbiljnu vezu

Još jedan razgovor koji treba odraditi što prije je što svaki od vas želi kada je u pitanju veza. Ozbiljnu vezu? Casual viđanje? Ako niste na istom po tom pitanju, stvari neće završiti dobro. Ovo može biti još jedna stvar koja će utjecati na to hoćete li sada završiti zajedno ili ne. Jer možda, da ste se upoznali 3 godine kasnije, bili biste na istom po ovom pitanju i uspjeli bi, ali sada...

4.Jedno od vas trenutno ne želi dejtati

I doživljava drugu osobu kao prijatelja. Kada te odmah frendzona, uvijek postoji šansa da to nekada preraste u nešto više, ali isto tako i ne mora i možeš ostatak vašeg poznanstva gledati ga s drugim curama i slušati o njima. Svi nekada uzmu pauzu od ljubavi, a ako se vaše pauze nisu poklopile, tu nažalost ne možete ništa, samo ste fulali pravi tajming.

5.Jedno od vas je nedavno prekinuo vezu

Kada netko tek izađe iz veze, nije mu do započinjanja nove ozbiljne veze, već vjerojatno želi da prođe neko vrijeme, da preboli do kraja sve što se dogodilo ili se samo želi usputno zabavljati da ne misli na bivšu ljubav. Obično će oni koji odmah nakon prekida traže nekoga, iskoristiti tu osobu samo kao nekoga za odvlačenje pažnje i neće ih niti doživjeti kao materijal za pravu vezu.

6.Jedno od vas je u vezi sada, ali s drugom osobom

I ta je veza odlična i zdrava. Ovakve se situacije isto nekada događaju i opet je kriv tajming. Kad upoznaš nekoga, i kliknete, a onda saznaš da je ta osoba  u vezi, čini ti se kao da te netko polio kantom hladne vode. Čekati hoće li se ta veza prekinuti nije najpametnija odluka, već je najbolje nastaviti dalje. Ako trebate završiti zajedno, možda se jednog dana opet sretnete, ovog puta u pravo vrijeme.

Pogledajte još:

Dečkima uvijek treba dugo da se jave nakon svađe - ili se ni ne jave! Postoje 4 razloga zašto to rade

Sitnice koje cure rade, a koje dečke totalno izluđuju – nikad im nije dosta ovih 8 stvari

Neke stvari ne bi nikada trebala raditi za svog dečka – ovih 5 su na vrhu te liste

veza nije suđeno krivi tajming pogrešno vrijeme

Još vijesti