Slika nije pronađena

Nebitno hodate li nekoliko mjeseci ili godinama, neke izlike nisu opravdane, a dečki ih često koriste kako se ne bi vezali s curom. No, većina tih izjava su samo obične izlike pod kojima se zapravo kriju njihovi pravi razlozi.

Opće je poznato da dečki često, za svakakve situacije, imaju izlike kojima misle kako će se izvući iz tog problema. Ipak je jedan od najvećih problema kada dečki izlikama doslovno bježe od veze i od nekog većeg koraka u vašem odnosu, a istovremeno misle kako su tom izlikom sve riješili. No, svjesni smo kako te njihove izlike imaju drugačija značenja  u odnosu kako su ih oni predstavili, a piše ih Your Tango.

1.Nisam spreman.

Ovu rečenicu spominje jako puno dečki koji time žele reći da zaista nisu spremni, ali da možda nikada ni neće biti spremni. Jednostavno u tom trenutku nije njegovo pravo vrijeme za vezanje, a i sam nije siguran hoće li ikada doći to pravo vrijeme.

2.Želim upoznati još novih ljudi.

Izjavu poput ove najčešće govore oni koji još uvijek žele dejtati s drugim curama, a neki to kažu jer ti s time žele dokazati da ti nisi ona koja je za njega, barem ne zasad.

via GIPHY

3.Ne mogu ništa obećati.

To što ne želi ništa obećati, možda ne znači ništa loše, jer mu se možda sviđaš, ali još uvijek nije siguran u kojem smjeru želi ići s tobom. Zbog toga će ti radije reći da ti ne može ništa obećati, pogotovo ako se on u tom trenutku osjeća kao da neće moći ispuniti to obećanje, samo ti je to rekao na drugačiji način.

4.Ne vidim svoju budućnost s tobom.

U ovoj izjavi ne možeš pročitati ništa drugo osim toga da te on jednostavno ne voli, ali ti je to rekao u obliku kako ne vidi svoju budućnost s tobom. Kod takvih dečki se nikako nemoj zadržavati jer to nisu zaslužili, posebno ako su te zavlačili već neko vrijeme.

via GIPHY

5.Ja sam kriv.

'Ja sam kriv' možeš protumačiti na nekoliko načina. Ili se jednostavno boji i ne može ti priznati da mu se ne sviđaš, ili zaista smatra kako je on kriv zbog toga što se ne može vezati s tobom, a na to mu možda utječu neki razlozi iz prošlih veza.


6.Samo trebam još prostora.

Kada dečki traže još prostora, to znači da možda trebaju razmisliti o tome jesu li spremni za novu vezu, ali ako ti često spominje da treba prostora, to ne smiješ tolerirati. Napravi onako kako želi i daj mu prostora, a vrijeme će dokazati je li pogriješio u tome što te je time odgurnuo od sebe.

via GIPHY

7.Još uvijek nisam prebolio bivšu.

Ako ti dečko kaže da još uvijek nije prebolio bivšu, nemaš što za razmišljati, već odmah odustani od vašeg odnosa. Nekada je to samo izlika gdje ti ne želi direktno reći da mu se ne sviđaš, dok ima i onih koji to zaista misle. No, u svakom slučaju, u ovoj situaciji nikako ne bi trebala ostati i pokušati izgraditi vezu – nakon ove rečenice, ne.


8.Trebam vremena.

Ova izlika je opravdana ako se ne poznajete dugo, a stvari između vas su se počele ubrzano razvijati. To je jedini opravdan razlog zbog kojeg ne bi trebala burnije reagirati, ali ako ste zajedno već neko vrijeme, a on i dalje izjavljuje izlike poput ove, nemoj trošiti svoje vrijeme na njega.

via GIPHY

9.Još uvijek želim doživjeti neke stvari, žao mi je.

Ovo je sve samo ne dobra izlika koju ti dečko može reći. Ako još uvijek nije doživio sve što je htio doživjeti, onda tebi tu nije mjesto jer će te kad-tad povrijediti. S jedne strane možda je bolje da ti kaže na vrijeme kako se ne može vezati, dok je s druge strane to očito mislio i cijelo vrijeme pa ti je mogao i ranije reći.

Pogledajte još:

Kako možeš znati da si pronašla onu pravu osobu za vezu? Većina se slaže da ćeš to znati po ovome

Dopisujete se i razgovor počinje umirati? Ovo su 15 poruka koje možeš poslati da se nastavi

Neke je stvari bolje prešutjeti: Najgorih 11 rečenica koje možeš čuti ili reći tijekom prekida veze

veza ljubav Ljubavni par Izlike Značenja

Još vijesti