Slika nije pronađena
Napokon si uspjela dogovoriti prvi spoj sa svojom simpatijom, ali onda se dogodilo ono najgore? Zavladala je neugodna tišina i nemaš pojma kako nastaviti razgovor.  Čini ti se da bi spoj mogao postati pravi debakl i najradije bi propala u zemlju od sramote...

Ne brini, ovo su neke teme koje će te vratiti 'u igru' i riješiti ovaj neugodnjak!

1. Tvoji hobiji

Razgovor o tvojim omiljenim hobijima i načinu na koji najradije provodiš svoje slobodno vrijeme kad se vratiš iz škole odlični je način da izbjegneš neugodnu tišinu na spojaku. Nije bitno kakve hobije imaš, treniraš li sport ili ti je najveća tjelesna aktivnost ustati po kokice pod reklamama, važno je samo da se povežeš sa svojim simpatijom i tko zna? Možda imate zajedničke interese preko kojih ćete se samo još više i bolje povezati.

via GIPHY


2. Vremenska prognoza

Haha, da. Znamo da ovo možda može zvučati malo smiješno i čudno, ali vjeruj nam da djeluje. Prvi spoj ionako nije pravo vrijeme za neke ozbiljne razgovore i pametovanja o nekim važnim temama, pa časkanje o vremenu dođe kao naručeno. Ovom temom sigurno ćeš razbiti nastalu napetost, možda i nasmijati dečka koji ti se sviđa, a dalje će razgovor teći sam od sebe...

3. Škola

Znamo da možda ne voliš školu i jedva čekaš vikend da malo ne misliš nju, ali sad ćeš se iznenaditi. Škola ti može pomoći na prvom spoju. Da, dobro si pročitala. Razgovor o školskim temama, prijateljima u klupi i 'epic' događajima pod velikim odmorima stvarno je tema za koju možeš ispričati sve i svašta, i tako izbjeći neugodnu tišinu koja je zavladala između tebe i tvoje simpatije.

via GIPHY


4. Hrana

Mmmm... Pa postoji li bolja tema za razgovor od razgovora o hrani? Mi čisto sumnjamo. Ako voliš peći kolače, ponekad skuhati nedeljni ručak ili izlaziti po restačima i fino klopati, zašto o tome ne bi razgovarala sa svojom simpatijom? Još ako se tvoja simpa slaže s onom dobrom starom izrekom koju često čuješ od svojih staraca - da 'ljubav ide kroz želudac', to je to. Vaša veza ima svijetlu budućnost.

via GIPHY


5. Video igrice

Rijetko koji dečko ne voli igrati video igrice. Iako to nije neka 'ljubavna' tema, može ti poslužiti kao dobar trik za suzbijanje neugodne tišine. Još ako si i ti upućena u te gaming stvarčice, bit će ovo idealna tema za razgovor i vaše zbližavanje.

6. Sport

Ne trebaš znati kako se zove svaki igrač engleske nogometne prezentacije niti koji je boksač posljednji osvojio naslov svjetskog prvaka, ali i najobičnije sportske teme mogle bi prekinuti neugodnost uzrokovanu nedostatkom tema za razgovor na spoju. Pogotovo ako je tvoja simpatija sportski tip, a svoje slobodno vrijeme najčešće provodi gledajući utakmice ili pak navijajući na trbinama.

7. TV

Tko od nas ne gleda filmove ili serije? Svi redovito gledamo televiziju koja ti može dati mnogo ideja za razgovor sa simpom. Možete razgovarati o omiljenim serijama, filmu koji ste posljednji put pogledali ili reklamama koje vas oboje živciraju... Daj mašti na volju, važno je samo da razgovor teče. Teme će dolaziti ionako same od sebe, na tebi je samo da pokušaš izbjeći neugodnu tišinu koja spoj od odličnog može pretvoriti u potpuni debakl.

via GIPHY


I ne zaboravi - kojim god temama razbila napetost, bile one i najbezveznije, možeš biti sigurna da će to samo zbližiti tebe i tvoju simpatiju.

via GIPHY


Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Totalni turn off – saznaj koje radnje odbijaju baš svakog dečka

Top savjeti za cmokanje – nauči kako se ljubiti kao prava profesionalka

DEJTANJE Ženska VS muška perspektiva prvog spoja – uđi u njezin i njegov mozak

razgovor simpatija teme za razgovor

Još vijesti