Slika nije pronađena

Sigurno si izlazila sa svakakvim dečkima, ali su te svi na kraju, manje ili više, razočarali. Nema veze, s nekim tipovima dečkiju jednostavno moramo izlaziti prije nego završimo s onim pravim. Ovo su neki od njih...

1. Zavodnik

Kad ti se nasmije – to je to. Nisi svoja, ništa drugo ne vidiš, ne čuješ, sve je ostalo manje važno. On zavodi pogledom, riječima, načinom hoda, ma sve je kod njega savršeno. No, koliko to traje? Nakon nekog vremena počinješ kužiti koliko je dvoličan, da njegovo zavođenje nije usmjereno samo na tebe i da dečko ima još dvije, tri rezerve. Iako nije nimalo ugodno kad te takav igrač prevari, potreban ti je u životu da shvatiš da ne padaš na lijepe riječi nego isključivo na djela.

via GIPHY


2. Mamin sin

Njegova je mama uvijek u pravu, o svim se svojim odlukama najprije konzultira s njom i uvijek odluči onako kako mu ona kaže. Zvzuči poznato? Ako te ovo podsjeća na tvog bivšeg dečka, onda je sigurno – dejtala si maminog sina. Možda jedan od najgorih tipova dečkiju koje ćeš ikada sresti I obavezno ga izbjegavaj. Naravno da je lijepo što je tvoj dečko u super odnosima s mamom, ali bi u nekim stvarima već morao biti odgovoran i odlučivati samostalno. S ovakvim dečkom nema šanse da ostvariš kvalitetnu i čvrstu vezu.


via GIPHY


3. Buntovnik

Poznato je da mi cure volimo zločeste dečke, ali postoji li neka granica ponašanja koje ne bismo trebale tolerirati? Naravno da postoji. Ako si ikad bila u vezi s buntovnikom, znaš jako dobro o čemu govorimo. On izlazi van, ostaje dokasno, pije, puši i pritom misli da je kul? E, pa baš i nije. Osim što takvo ponašanje nije nimalo okej, sam sebe često može dovesti u opasnost. Definitivno jedna od onih veza koje nemaju budućnost, jedino ako se on ne promijeni, a znaš i sama koliko se to u stvarnom životu rijetko događa.

via GIPHY


4. Patološki lažljivac
Neki ludi jednostavno ne mogu prestati lagati. I to ne trebaju biti neke velike laži, nego i najmanje sitnice. Pitanje je postoje li oko nas patološki lažljivci? Itekako! Pogotovo ako si hodala s takvim tipom dečka znaš o čemu govorimo. U takvim vezama najveći je problem povjerenje, odnosno njegov nedostatak. Veza koja nikako ne može dobro završiti, ali ti itekako može pomoći da idući put takvog lažljivca prepoznaš već izdaleka.

via GIPHY


5. Egomanijak
Ako si ikad izlazila s ovim groznim tipom, čestitamo što si se izvukla navrijeme! Jedan od najgorih tipova - umišljeni, egocentrični lik koji misli da je najbolji, najpametniji i najljepši. Njega ništa ne može zaustaviti, a često se služi emocionalnim ucjenama, prevarama i lažnim komplimentima kako bi dobio što želi. Njegov je ego toliko visoko da se barem ne moraš bojati da će te varati, on inako ne voli nikoga osim samoga sebe.

via GIPHY


6. Varalica
Bez vjernosti nema normalne i kvalitetne veze pa je dečka sklonog varanju najbolje izbjegavati u širem luku. Njegov problem ni nije toliko u tome što je zaljubljive prirode i teško se kontrolira u blizini seksi cura, već u njemu postoji manjak samopouzdanja koje liječi tako da švrlja okolo i na taj način liječi svoj zeznuti ego. Budi sretna ako si imala ovakvog dečka i uspjela normalna izaći iz tog bolesnog odnosa. Ipak, veza s ovakvim tipom mogla bi u tebi ubiti vjeru u poštene i vjerne dečke zbog čega pobjegni od njega što prije.

via GIPHY


Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Brooklyn Beckham je opet dokazao da je 'zločesti dečko' – pogledajte koga sada ljubi! FOTO

HELP Prekinula si s dečkom, no on to ne prihvaća – kako dalje?!

Upute za zdravu vezu – popis stvari koje MORAŠ i onih koje NE SMIJEŠ oprostiti dečku

ljubav Dečki Ljubavni savjeti

Još vijesti