Slika nije pronađena

Skupa ste već neko vrijeme i pogledali ste sve filmove u kinu i bili u svim bircevima u gradu – i što sad? Ide zima i više totalno neće biti cool hengati na klupicama u parku.

Predlažemo ti nekoliko fora ideja koje možeš raditi s dečkom, a da malo promijenite rutinu. Promjene su totalno dobre, a i možda se još bolje upoznate.

1. Planinarenje – trenutno nije ni prevruće ni prehladno i planinarenje ili neka duga šetnja jednostavno su idealne. Složite sendviče, napravite čaj i pravac planine, brda, šetnice.


2. Večer društvenih igara
– naravno da ti starci neće dati da budeš sama doma s dečkom, ali ako dolazi cijela ekipa to već prolazi. Pictionary night zvuči totalno fora.


3. Bazeni – iako je sezona kupanja na moru gotova, bazeni su uvijek otvoreni. Mrak ideja za neki cool popodnevni/cjelodnevni dejt.

4. Restoran – iako si misliš da su večer rezervirane za starije parove, vas dvoje totalno možete otići u neki fora restoran i isprobavati različitu hranu. Mmmm.


5. Zoološki vrt – još jedna cool ideja za jesenski dejt. Lagana šetnjica kroz zoološki vrt zvuči totalno idealno.

6. Klizanje – gotovo pa savršeno. Možete ići s ekipom ili otići sami i držati se za rukice. Ti se uvijek možeš praviti da ne znaš baš dobro klizati i stisnuti se uz njega.Foto: Unsplash

I.I.

Pročitajte još:

Prvi dejt - 5 trikova zbog kojih će biti savršen

Romantični trikovi iz filmova koje si oduvijek željela probati na dejtu – inspiracija za cure i dečke

Pripremi se za prvi dejt – pjesme koje će ti pomoći da se opustiš i nabriješ i prije nego ga vidiš

spoj ideje dejt

Još vijesti