Slika nije pronađena

Nakon što si osvojio nju, potrebno je osvojiti još nekoga – njezine roditelje. Evo koji će ti savjeti pomoći u tome da upoznavanje roditelja tvoje cure prođe što bezbolnije.

1. Prigodno se obuci

Ako ideš na upoznavanje sa starcima tvoje cure, nemoj se obući kao da ideš u trgovinu ili na igralište s dečkima. Prvi dojam je jako važan pa se obuci prigodno, a neka kul košuljica i trapke uvijek su dobar izbor.

2. Pripazi na svoje ponašanje

Njezini roditelji cijenit će tvoju pristojnost i lijepo ponašanje, zato pokušaj ostaviti što bolji dojam kod upoznavanja s njima. Zaboravi tremu i strah, to će te samo učiniti nervoznijim zbog čega se nećeš moći opustiti. Po tvom ponašanju oni će odmah procijeniti jesi li stvarno zainteresiran za njihovu kćer ili ne. Vjeruj nam, starci ti za to imaju šesto čulo!

via GIPHY


3. Nemoj kasniti
Kašnjenje na dogovoreno upoznavanje s njezinim starcima odmah će značiti da ti nije stalo i da se, još gore, ne držiš dogovora. Pokušaj se ponoviti navrijeme, a bilo bi još bolje da dođeš i malo ranije od dogovorenog vremena. To će pokazati njezinim roditeljima da si organiziran, ozbiljan i da se na tebe može računati.

4. Predstavi se kako treba
Sigurno ti ne mroamo posebno govoriti kako se ponašati pri upoznavanju. Njezinim roditeljima obavezno pruži ruku, predstavi se, a možeš odmah reći nešto više o sebi. Kad razgovaraš, gledaj ih u oči te slušaj što ti govore.

via GIPHY


5. Donesi cvijeće njezinoj mami

Da, ovo je totalno ulizivanje, ali stvarno pali. Nekad se podrazumijevalo da dečki curama nose cvijeće kad idu na dejt, a to je baš generacija njezine mame. Mama će sigurno biti oduševljena, a to je odmah jedan plus za tebe.

6. Nemoj pipkati curu

Hmmm... Znamo da vam je veza još svježa i ne možeš se kontrolirati u blizini svoje cure, ali pred njezinim roditeljima ipak bi se morao malo suzdržati. Pogotovo pred tatom koji još uvijek misli da je njegova kćer mala curica koja još nije spremna za ozbiljnog dečka i vezu. Osim toga, pipkanje pred drugima nije pristojno i ispast će veliki fail pred njezinim starcima.

via GIPHY


6. Ne tipkaj po mobitelu
Kad si s njezinim roditeljima, isključi mobitel ili  barem nemoj tipkati po njemu. Općenito je nepristojno prčkati po mobitelu kad si u društvu, pogotovo ako si s njezinim starcima. Mislimo da možeš izdržati bez surfanja ili igrica na mobitelu nekoliko sati.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Pitali smo vaše roditelje i dobili odgovore – evo što bi poručili sami sebi su sada ponovno u tvojim godinama

Ne slažeš se s roditeljima? Pet savjeta kako izbjeći stalne svađe sa starcima

OMG! Evo zašto je tinejdžerima teže u životu nego njihovim roditeljima

savjeti ljubav roditelji

Još vijesti