Slika nije pronađena

`Zašto mi je samo seenao poruku? Mislila sam da mu se sviđam pa svaka cura mora malo glumiti ledenu kraljicu`  misli su koje nam a prolaze glavom kada nam ne odgovara dečko koji nam se jako sviđa.

Cure se pitaju što to baš jako uzbuđuje dečke, a što im je totalni `turn off`. Vjerovale ili ne, dosta stvari koje radimo zapravo odbijaju momke, a mi to ni ne kužimo.

Kako dečki trebaju znati što nikako neće upaliti kod cura, tako i djevojke trebaju znati što je `turn off` kod muškog roda kako ne bi razbijale glavu beskonačnim pitanjima.

U slučaju da se pitaš što će otjerati nekog dečka, vrijeme je da saznaš:


Kada glume ledenu kraljicu ili teško osvojivu

Momci ne tvrde da `padaju` odmah na curu koja pokaže da je zainteresirana i zapravo vole igru osvajanja, ali one koje ne pokazuju nikakvu zainteresiranost će ih otjerati. Cure često znaju glumiti ledene kraljice ili `hard to get` na što imaju pravo, ali djevojke počujte: to će dečka ohladiti pa i onog koji vam se sviđa što nikako nije dobro. Osim toga, dečki se mogu osjećati neugodno u tom trenutku jer ispadaju dosadni psihopati koji ne znaju stati.


Fejkanje

Općenito, nitko ne voli fejkanje, a osobito ga ne vole dečki kada im se neka cura sviđa i pokušavaju ju upoznati. Ovdje ne govorimo o `fejk` noktima ili kosi nego o osobnosti i interesima. Kada cura glumi da joj se sviđa nešto, a zapravo nije tako to može biti veliki `turn off` jer takve stvari izađu na vidjelo kad-tad.


Pretjerano tepanje

Dečki uistinu ne mogu podnijeti pretjerano tepanje. Nitko ne kaže da tu i tamo možemo umilnim glasom reći nešto, primjerice `slatkice`, ali ako to radimo stalno, a pogotovo u javnosti, dečko će biti totalno prestravljen.


Slanje tone selfija

Vjerovale ili ne dečki baš i nisu neki ljubitelji `duck facea` i selfija, za razliku od djevojaka. Druga stvar je kada odrasli muškarci i žene šalju jedni drugima seksi fotke, ali tone selfija iz kafića nikako ne dolaze u obzir.



Kada se cura namjerno ponaša glupo

Ovo je jedna od gorih stvari koju cura može napraviti jer `glupo` nije ujedno i `lijepo`. Neke cure misle da je seksi kada se ponašaju glupo, a zapravo bi se trebale biti onakve kakve jesu ako žele osvojiti dečka.





što ne prolazi kod dečki Dečki

Još vijesti