Slika nije pronađena

Cure često žele znati kako privući pažnju dečki, a nekada se to čini kao najteži pothvat. Odgovor na ovo pitanje najbolje je potražiti u muškoj glavi.

U internetskim bespućima ljudi su puno iskreniji i spremniji dijeliti savjete iz sjene anonimnosti. Najzatvoreniji dečki u online svijetu postanu otvorene knjige pa djevojkama otkrivaju kako postupati kada se radi o muškom rodu.

Tako je jedan dečko na upit cure `Kako privući pažnju muškog roda` iskreno odgovorio što je najpametnije za napraviti. On napominje da je najbitnija djevojčina odluka o tome da se neće mijenjati ni zbog koga, osim ako nije u pitanju neka loša navika poput pušenja ili ispijanja alkohola.


Tvrdi kako cure trebaju biti svjesne tko su one, što imaju za ponuditi te kakvog dečka žele, odnosno kakve zanimacije dečko treba imati. Postoji više razloga zašto nas dečki možda ne primjećuju, a jedan od njih može biti zajednički interes.

Primjerice, ako cura sluša rock i metal glazbu, a dečko sluša narodnjake te izlazi na takva mjesta, tada je teško da će ju zamijetiti. Istina je da prvo zamijetimo ljude koji imaju slične interese poput naših. Ako je netko sportaš tada će uglavnom prije pažnju obratiti na drugog sportaša, a ne na glazbenika primjerice.

Isto tako, cura se ne bi trebala uspoređivati s drugim djevojkama ili još gore s bivšim djevojkama svoje simpatije jer to može biti vrlo opasno i na koncu deprimirajuće. Ovaj dečko kaže da cure trebaju biti zvijezde vlastite utrke te ponuditi dečku nešto novo, a ne već viđeno kroz usporedbu s drugim curama.


Savjetuje curama da prestanu razbijati glavu oko onoga što dečki žele nego se trebaju koncentrirati na ono što najviše vole kod sebe. Kada se cura svidi nekom dečku, tada ne bi trebala raditi previše kompromisa jer će na kraju završiti slomljenog srca.

Za kraj, on tvrdi da je dobro sporije i postupno uloviti pažnju željenog dečka (ne više njih), a ne srljati u nešto samo zato što nam se osoba jako svidjela


Dečki pažnju dečki simpa

Još vijesti