Slika nije pronađena

Dečki ponekad ostavljaju dojam kao da ih baš briga i kao da ih se ne tiče ako su nedavno prekinuli ili se posvađali sa svojom curom. Dok cure to užasno živcira, a najviše kada nikako ne žele prvi nazvati ili se prvi javiti nakon prekida i svađe. No, postoje ipak neki opravdani razlozi zašto dečki to rade, pa možda cure više neće biti tako ljute ako znaju koji su to?

Cure, nemojte se previše ljutiti ako se dečki ne žele javiti nakon svađe ili prekida. Ne branimo ih, ali neki od njihovih razloga su definitivno opravdani – čak se ispostavilo da u većini slučajeva ne žele zvati zbog količine svih osjećaja koji se mogu izmijeniti u jednom javljanju. Mi smo izdvojili neke od razloga zašto oni to rade, a vi provjerite kako biste mogli sami procijeniti jesu li opravdani ili ne. Nisu svi dečki potpuno bezosjećajni – neki od njih ne žele nazvati upravo zato jer znaju da će se poslije osjećati loše zbog toga. Neće se osjećati loše zbog poziva nego zbog prekida pa će ga onda mučiti grižnja savjesti… Unaprijed znaju da se neće osjećati najbolje jedno vrijeme.


1.Boje se reakcije i u kojem smjeru će razgovor ići

Boje se reakcije djevojke – pogotovo ako je ona ta koja je ostala povrijeđena u cijelom odnosu. Može reagirati na sto različitih načina tako da i taj razgovor može rezultirati još većom svađom nego što je bila kada je došlo do prekida. U svakom slučaju, boje se reakcije i ne žele da razgovor završi u još gorem smislu.

2.Ljuti su na vas ili na sebe

Ovo ovisi o tome tko je zapravo bio kriv. To također nije lako jer će obje strane uvijek prebacivati krivnju s jednog na drugog, ali ako on smatra da je ona kriva za njihov loš odnos, osjeća ljutnju i gnjev zbog kojih ne želi prvi podići slušalicu telefona.

3.Uvjeravaju se da bi taj poziv bio samo trenutak slabosti

Neki od dečki su ustrajni u svojoj odluci i ne žele pokazati svoj trenutak slabosti – smatraju da bi to bio trenutak kada bi oni pokušali nazvati prvi! Djevojkama se to čini glupo i suludo pa smatraju kako oni ne žele 'prijeći preko svog ponosa', ali da, to je definitivno jedan od razloga jer ne žele pokazivati svoju slabiju stranu.

4.Prave se da su dobro i da im nitko ne treba

Dečki se nekada vole 'praviti važni' pa se tako i prave nakon što prekinu s curom. To s jedne strane nije loše jer pokazuje svima koliko je jak i da ga to ne dira, ali s druge strane je loše jer on zna da ga to izjeda iznutra. No, to je njemu dovoljan razlog da ipak ne nazove curu jer njemu 'nitko ne treba'.

Pogledajte još:

Zašto ostajemo u vezi s osobom koja nam ne odgovora i s kojom imamo toksičan odnos?

S kakvim će dečkima cure biti najsretnije u vezi? Ako želiš dugu i sretnu vezu – treba ti ovakav dečko

Što napraviti kada ti se prijatelj sviđa malo više od samo toga? Ovo su koraci koje trebaš poduzeti

veza javljanje nakon svađe Dečki

Još vijesti