Slika nije pronađena
Volimo naše dečke, ali ponekad stvarno znaju izgovoriti nešto šo ne bi smjeli ili barem ne bi trebali. Neke nas izjave koje dečki stalno izgovaraju jednostavno groooozno živicraju i sve bismo dale kad bi ih barem prestali govoriti...

No, kako dečke uvjeriti da postoje neke stvari za koje bi bilo pametnije da ih jednostavno prešute? Ovo su izjave koje cure uglavnom ne želi čuti – a pogotovo ne od svog dečka!

1. 'Ako baš želiš.'

Planiraš se naći s njim, sve je već dogovoreno i samo mu sendaš poruku 'da dođem sad?' No, umjesto neke normalne reakcije i odgovora samo dobiješ poruku: 'Ako baš želiš.' Hm... Ovaj odgovor stvarno čudno zvuči, kako god okrenule I definitivno ne ostavlja dojam da te tvoj dečko želi vdjeti. Ovo nam zvuči kao: 'dođi, ako bar moraš...' Dečki, ovo je veliki fail.


2. 'Javila mi se moja bivša.'

Ovo nijedna cura ne želi čuti, pogotovo ako je to ta ista cura s kojom je on bio u vezi nekoliko godina, nakon čega ga je ostavila i on je za njoj patio sve dok nije upoznao tebe... Kako god okrenemo, bivša cura i njeno spominjanje nikad ne sluti na dobro.

via GIPHY


3. 'Ne misliš da se malo previše šminkaš?'

Uf, nikad se ne petljaj između cure i njenog make upa. Dečki ne kuže da nama curama šminkanje dođe kao hobi, a ne samo kao obično lickanje.

4. 'Podsjećaš me na moju bivšu...'
Ako ovo uopće nekome moramo objašnjavati, već je to užas samo po sebi. Da, dečki. Ako čitate ovo znajte da je spomenuta izjava potpuno ZABRANJENA i stvarno nije okej. Ovo nijedan dečko ne bi smio reći svojoj curi ili simpatiji, bez obzira značilo to kompliment ili uvredu.
5. 'Nisam za vezu.'
Klasični izgovor svakog tipa koji nas se želi što prije riješiti. Ova nas izjava jaaaaako živcira jer mi cure jako dobro znamo što znači kad nam dečko kaže da nije za vezu. To bi u prijevodu značilo da je za vezu, samo ne s nama. Brrrr...


via GIPHY6. 'Sve ste vi cure iste.'
Molim?! Da, najvjerojatnije je ovog dečka neka cura opako razočarala i sad je očito izgubio vjeru u sve ostale cure, ali to ipak svejedno ne znači da svoj bijes mora iskaljivati na tebi. Bezveze.

Dragi dečki, ovo su samo neke izjave koje bi svaki dečko morao izbjegavati. Ako nas svejedno odlučite ne poslušati... Nemojte nam kasnije reći da vas nismo upozorile. :P

Foto: Giphy/Profimedia

Pročitajte još:

Ne daj se prevariti: Ovo su klasične izjave koje ćeš čuti od svakog dečka koji nije za vezu

Lakše kroz odrastanje – osam rečenica koje nitko ne želi čuti, a svi bismo trebali

Niti jedna cura ne želi čuti ove komplimente! Slažete se?

ljubav Dečki savjeti

Još vijesti