Slika nije pronađena

Nema razloga za brigu, sve je samo u tvojoj glavi, nećeš mu se stvarno prestati sviđa zbog ovoga, i sasvim te sigurno neće ostaviti zbog tih stvari.

Dečki nam se nekada čine dosta prevrtljivo, kao da bi ga i najmanja mana mogla otjerati od nas. Najčešće smo paranoične zbog prošlih ljubavnih iskustva koja nisu bila najsretnija. Međutim, ako ti je veza zdrava, neće neke male sitnice moći otjerati dečka od tebe ili ga dovesti do toga da mu se prestaneš sviđati. Cure su najčešće posebno zabrinute oko ovih 7 stvari i boje se da bi one mogle biti te koje će otjerati dečka od njih. U svakoj dobroj i čvrstoj vezi one neće napraviti nikakvu razliku i sasvim sigurno te neće dečko zbog njih ostaviti, zato ne brini.

1.Ne slažeš se s njegovim mišljenjima

Šanse da ćete se složiti baš u svemu i imati ista mišljenja oko svega su jako male. Oko nekih stvari ćete biti potpuno različiti i ne moraš se bojati tada reći svoje mišljenje. Složiti se s njim, iako to ne misliš, samo iz straha da ćeš mu se manje sviđati ne bi trebala raditi. Jer sigurno mu se nećeš manje sviđati zbog toga. Pogotovo ako stvarno vjeruješ u svoja uvjerenja i daješ dobre argumente. Bolje da imaš mišljenje, pa makar i suprotno od njegovog, nego da nemaš nikakvo i ispadneš glupava.

2.Bojiš se da mu se nećeš svidjeti bez šminke

Jedan od strahova koji imaju cure, a koji je skroz neopravdan je da se neće svidjeti dečku kada ih prvi put vidi u prirodnom izdanju – bez šminke, frizure i u običnoj trenirci. Sigurno je svjestan toga da inače po doma ne izgledaš kao kada idete van. U većini slučajeva, dečki čak više preferiraju kada su cure u opuštenom izdanju.

3.Nećeš se svidjeti njegovoj obitelji

Još jedan od strahova koji se javlja kada ste malo dulje u vezi je da se nećeš svidjeti njegovoj obitelji i da će te onda ostaviti. Ono što možeš napraviti je biti pristojna i draga prema njegovima, a ako im se svejedno ne svidiš, onda to nije do tebe. Neki su ljudi jednostavno takvi da nitko nije dovoljno dobar za 'njihovo zlato'. Šanse da im se nećeš svidjeti su male, a ako im se baš i ne svidiš na prvu, to neće biti razlog za prekid.

4.Pogreške iz prošle veze

Iskrenost je u vezi bitna, a ako ne vjeruješ dečku dovoljno da mu ispričaš iskreno što se dogodilo u tvojoj prošloj vezi ili zašto je pukla, možda još nisi spremna za sljedeću vezu, jer nisi ni sebi oprostila što se dogodilo ili se pomirila s tim. Svi nekada napravimo glupost, nekad tako veliku da ostavi posljedice ili dovede do prekida. Ali samo zato što si to napravila tada, ne znači da ćeš isto ponoviti i sada. Bolje da iskreno sve kažeš dečku nego da to sazna od nekog drugog. Tada bi već moglo biti problema.

5.Nisi se još nikada poljubila/djevica si

Puno se cura boji da će odbiti dečka nedostatkom iskustva na ovom polju. U realnosti, ne znamo da je ijednog dečka to ikada odbilo i dovelo do toga da mu se prestane sviđati cura. Dapače, vjerojatnije je da će mu laskati što ti je prvi u nečemu. Nema ništa sramotno u tome što nemaš iskustva, koliko god godina imala.

6.Zbog srednje u koju ideš

On ide u gimnaziju, a ti u strukovnu i zbog toga se možeš osjećati da će te se sramiti ili da nisi dovoljno dobra za njega. Postoji rašireno mišljenje da je gimnazija bolja od strukovnih škola i da tamo idu oni pametni. Činjenica je da to uopće nije istina i gdje god da išla u školu, ne bi se trebala toga sramiti, pogotovo ako si dobar učenik. Nije niti jedna srednja lošija od druge. Svakoga zanima nešto drugo!


7.Dobila si dva kilograma

Cure vole raditi dramu oko svakog grama viška koji dobiju, a koliko se god bojala da ćeš zbog toga dečku biti manje privlačna, sasvim sigurno nećeš. Tijelo nam se kroz mjesec dana promijeni po nekoliko puta i jedan dan ćeš izgledati mršavije, a drugi ćeš biti napuhnuta, imat ćeš period kada ćeš pojesti sve do čega dođeš, a onda i onaj kada ćeš se vratiti u normalu s težinom. Ovo cijelo vrijeme varira i neće biti razlog da se počneš manje sviđati dečku. Veće su šanse da neće niti primijetiti.

Pogledajte još:

Ovdje je za mnoge kraj: Nakon koliko vremena u vezi se najviše parova odljubi jedno od drugog?

Jesi li stvarno spremna za pravu vezu? Prije pronalaska dečka moraš savladati ovih 5 stvari

Sumnjaš da te dečko vara? 7 savjeta što napraviti u toj situaciji i kako reagirati

veza izgubiti zanimanje sviđanje odljubiti se

Još vijesti