Slika nije pronađena

Neki će vjerojatno biti zgroženi uopće pomišljanjem da pristanu na seks na prvom spoju, ali ova cura tvrdi da je to nešto na što ne bi trebali čekati mjesecima nakon što se s nekim počneš viđati.

Pitanje o oko kojeg se uvijek pokrene rasprava: je li seks na prvom spoju too much ili skroz okej odluka? Sve ovisi od pojedinca do pojedinca, i o dakako, situaciji. Video jedne cure je postao viralan s preko 25 milijuna pregleda u kojem objašnjava zašto po njoj nije pametno čekati mjesecima i mjesecima kako bi imala seks s nekime s kime se viđaš. Nikako ne savjetujemo da ideš do kraja na prvom spoju, uvijek je bolje pričekati i malo bolje upoznati osobu, ali ako je to ono što ti se u tom trenu čini kao dobra odluka, nitko te zbog toga ne može osuđivati. Ova 21-godišnjakinja je ispričala svoju priču s kojom je objasnila zašto je ona ZA seks na prvom spoju i zašto će drugima uvijek savjetovati da s tim ne čekaju predugo.

Kada se viđala s jednim likom s kojim je išla polako, to se pretvorilo u veliko razočarenje. Viđali su se dugo i bili na 10-15 spojeva prije nego što su odlučili da je vrijeme za seks. I dečko je bio super, zbližili su se, bolje upoznali, ali seks…Tu njena priča postaje čudna i razlog zašto ovo promovira. Nakon toga su se prestali viđati i sve što su do tada gradili je propalo. Bila je razočarana i ljuta jer je s nekim postala toliko bliska i intimna, a onda je zbog bizarnog seksa sve propalo.

Seks na prvom spoju nije najbolja ideja, ali kada čuješ njenu priču, bit će ti jasno zašto s ovim korakom nije pametno čekati jako dugo.

Pogledajte još:

Istina nekada boli: Znakovi da ti je dečko idiot i da mu nije stalo do tebe
Cure su otkrile činjenice o seksu za koje bi im bilo drago da su ih znale i prije dok su bile mlade

Najgore ideje za prvi spoj: 10 mjesta i situacija koje ti ne bi trebale niti pasti na pamet

Viralno seks na prvom spoju seks bizarna priča

Još vijesti