Slika nije pronađena

Kad ste vas dvoje skupa, sve je na mjestu. Nemaš razloga za brigu zato što kada si s njime, jedina stvar oko koje brineš jest činjenica da ćete se u jednom trenutku morati razdvojiti.

S pravom osobom, svaki je trenutak posebno lijep - od toga da skupa idete do dućana kupiti sok ili da ste na romantičnom dejtu. Svaki trenutak se cijeni i svaki  trenutak želiš provesti s tom osobom. Ipak, postoje neki trenuci koje bi svaka cura trebala doživjeti sa svojim dečkom.

Evo koji su to!

Dočekati izlazak Sunca

Noć je zabavna i puna iznenađenja, no gledanje Sunca kako sviće je ipak nešto drugo. I da sama gledaš izlazak Sunca, radi se o posebnom događaju. Ne samo da Sunce izlazi, već se cijela priroda budi. Od cvrčaka i leptira pa do ptičica i vjeverica. I zaista je poseban osjećaj gledati Sunce kako izlazi. Bilo da se radi o  gledanju u prirodi ili u gradu, gdje onda možete promatrati ljude kako se ustaju i mrzovoljno kreću na posao.


via GIPHY


Romantična šetnja

Sigurno ste se tvoj dragi i ti prošetali negdje, no koliko puta ste išli u romantičnu šetnju? Razlika je u tome što za romantičnu šetnju ti ne treba ništa osim vas dvoje kako se zajedno držite za ruke i krećete dalje u neka nova otkrivanja. Možete prolaziti i cestom koju ste prošli već tisuću puta, no sigurno nećete na nju gledati isto. Možda saznate nešto novo o toj cesti koju uvijek gledate na isti način, ili odete korak dalje i saznate nešto novo jedan o drugome.

Dan razgovora

Ponekad je ono što vam najviše treba, samo razgovor. I upravo trenuci kada razgovarate i saznajete nešto novo jedan o drugome, budu najljepši. Nekada je ljepše samo sjediti pokraj nekoga i držati se za ruke nego raditi druge stvari. Upoznavanje je najintimnija stvar koju možete napraviti. Jednom kada nekome dopustiš da vidi sve tvoje mane i vrline, onda si tek postala zaista ranjiva!


via GIPHY


Slušanje tvoje i njegove omiljene glazbe

Kada si zadnji put slušala glazbu s nekime? Bez da ste išta radili. Ne kao pozadinsku glazbu na zabavi, već samo sjedili i slušali glazbu. Puštaš mu omiljene pjesme, on tebi svoje. I samo sjedite i uživate u dobroj glazbi!

Kako ti provodiš vrijeme sa svojim dečkom?

Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

Tips & Tricks: Kako dečku na Instagramu dati šansu da ti se javi?

Dečki preuveličavaju, a cure umanjuju broj – znate li s koliko partnera prosječno spavamo?

Ponekad nas nerviraju i često ne razumiju, ali su naši spasitelji – mogu li dečki curama ostati samo frendovi?

Dečki veza par druženje

Još vijesti