Slika nije pronađena

Pronaći pravu curu nije lako, pogotovo ako si sramežljiv ili neodlučan dečko. Ipak, s ovih pet tipova cura sigurno ćeš izaći prije nego upoznaš 'onu pravu'. Evo o kakvim se curama radi...

1. Umišljena cura

Opsjednuta je izgledom i selfijima, a kad si s njom osjećaš se kao njezin privatni fotograf za Instagram? Ovo je cura s kojom ćeš sigurno izaći barem jednom u životu. Mogla bi te poprilično naživcirati već na vašem prvom dejtu, a njezina najveća mana je ta što će STALNO govoriti samo o sebi.

via GIPHY


2. Cura na lošem glasu

Ako dejtaš ovu curu, sigurno ćeš čuti tračeve da je 'laka' cura. Izlazila je s mnogo dečkiju iz tvoje škole što ti možepostati veliki problem, pogotovo ako imaš frendove koji bi te zbog toga mogli gnjaviti i ismijavati. Može biti da je to istina I da dejtaš curu koja je bila sa svima ili se samo zamjerila nekom dečku koji joj se na takav užasno jadan način osvećuje.

3. Ludo ljubomorna cura

Takvih cura ima posvuda pa smo sasvim sigurne da ćeš i ti, prije ili kasnije naletjeti na jednu od njjih. Ako samo pogledaš drugu curu – ne piše ti se dobro. S ovom ljubomornom curom sigurno nećeš dugo izlaziti, ali nije da nas to čudi. Briga s bolesno ljubomorom curom nikad nije nešto što bismo voljeli imati u svojoj vezi.

via GIPHY


4. 'Drama queen'

Što možemo reći o ovoj kraljici histeriziranja? Njoj je sve što joj se događa u životu totalna drama, a stalno prigovaranje i cmoljenje za nju su svakodnevna pojava. S ovom curom ćeš jako teško izaći na kraj, a uz nju bi ti svaki dan mogao postati totalni stres.

5. Otkačena cura
Otkvačena cura je netko uz koga ćeš se sigurno super zabaviti. Ona je posebna, drugačija i nije joj nimalo važno uklopiti se u školsku ekipu. Uvijek fura neki svoj đir, ali to neke dečke zna pomalo nervirati. Cura koja je uvijek 'kontra', mogla bi i tebi braniti da se ponašaš na način na koji joj se to ne sviđa, a takva cura rijetko je kad spremna za neku ozbiljnu vezu.

via GIPHY


6. Cura koja mrzi tvoje frendove
Ako imaš hrpu frendova koji te ponekad znaju živcirati, ali ih svejedno voliš - s ovom curom neće ti biti lako. Sigurno ćeš bar jednom izaći s curom kojoj se tvoji frendovi neće svidjeti. Bit će joj neozbiljni, djetinjasti, a neki će joj samo tako ići na živce. Ne moramo ti ni govoriti da ta vaša veza neće potrajati.

Foto: Pexels/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Istina boli – s ovih šest tipova dečkiju ćeš vjerojatno dejtati prije nego upoznaš 'onog pravog'

Jesi li i ti jedna od njih? 15 najčešćih tipova single cura koje poznajemo

S njima nemoj imati posla – pet tipova ljudi koji su najčešći varalice u vezi

savjeti ljubav cure

Još vijesti