Slika nije pronađena

Družite se, dopisujete, neprestano te gleda i obraća ti se, ali nikako da se dogodi ono što najviše priželjkuješ – poljubac!

Ponekad su dečki stidljivi i nesigurni, no to ne znači da ga ne privlačiš. Ako ti se čini da mu se sviđaš i da te želi poljubiti, ali nisi sigurna, vrijeme je da promotriš njegov govor tijela i prepoznaš znakove koji ga otkrivaju.

#Priča o ljubljenju

Ovo je pomalo neobičan znak, ali također ukazuje na to da razmišlja o ljubljenju. Ako tvoja simpa načne temu ljubljenja, iza toga se gotovo sigurno krije želja za poljupcem.

#Gleda te 'bez da trepne'

Uvod u svaki francuski poljubac je izravan pogled i nekoliko sekundi šutnje. Ako te više puta pogledao u oči i ušutio znači da ozbiljno razmišlja o poljupcu. Sve što trebaš napraviti jest uzvratiti pogled, a stvari će se dalje posložiti same.


#Neugodna tišina

Ako se na spoju nekoliko puta dogodila 'neugodna tišina', možda on pokušava 'stvoriti' atmosferu za poljubac i dočekati da ti prestaneš brbljati. Ovo naravno može ukazivati i na nedostatak tema za razgovor – na tebi je da procijeniš.

#Gleda tvoje usne

Kada primijetiš da simpa gleda tvoje usne ili nesvjesno gricka i dodiruje svoje usne, on ti zapravo neverbalnom komunikacijom otkriva svoje želje – a to je slasni francuski poljubac!

#Neprestano te dodiruje

Ovo je znak privlačnosti; ako neka osoba koristi svaku priliku da te dodirne (za lakat, rame, ruku...), sigurno mašta i o poljupcu – odluka je na tebi!


#Ne povlači se

Misliš da je sada pravi trenutak za prvi poljubac? Malo se nagni prema njemu, a ako se ne povuče, to je to! Osoba koja te želi poljubiti jedva će dočekati takvu priliku.

Foto: Shutterstock

I.N.

Pročitajte još:

Daj poljubac koji se pamti - vodič za savršenu pusu

Jedan poljubac i 80 milijuna bakterija - da, toliko ih razmijenimo!

Savršen poljubac - evo kako ga 'izvesti

znakovi poljubac pusa

Još vijesti