Slika nije pronađena

Iako nas filmovi uče da kad prvi put spavaš s dečkom koji ti se sviđa savršen i sve je jako romantično – to najčešće nije tako. Trebaju proći tjedni, mjeseci ili godine da se uskladite i naučite što paše jedno drugome. Zato samo chill i opušteno.

Ako si u vezi dulje onda znaš da se parovi tek kasnije odluče na isprobavanje svakakvih ludih poza ili lokacija, a ako nisi – parovi će u vezi doživjeti ovakav seks.


1. Seks u autu
– ako ne možete niti kod tebe niti kod njega doma, auto je jedina opcija. Pogotovo zimi. Ali može biti itekako zabavno i izazovno. Jedina posljedica je istegnuće mišića.


2. Romantičan seks – seksi donje rublje, svijeće, latice ruže, lagana muzika. I naravno duuuga predigra.


3. Seks na brzinu – doma si sama, ali ne znaš kad će se vratiti starci. Seks na brzinu može biti itekako napet.


4. Seks u tušu/kadi – opcija koja uglavnom bolje funkcionira za frajere nego za cure jer 'nije dovoljno vlažno'. Ali super opcija za one koji vole da je sve čisto.


5. 'Moramo biti jako tiho' seks – ako su ti starci doma, a vi ste totalno napaljeni jedina je opcija to napraviti jako potiho.6. Jutarnji seks
– parovi to najčešće rade navečer, ali nema boljeg nego probuditi se s osmijehom na licu. A i endorfin koji se oslobađa tijekom seksa držat će te sretnom cijelog dana.


7. 'Ajmo probati nešto novo' seks – pronašli ste novu pozu koju želite isprobati ili ste bili u shoppingu u seks shopu. Naravno da može biti nespretno ili smiješno, ali najvažnije je da ste opušteni i da vam je lijepo jednom i drugom.8. Jako strastveni seks
– niste se dugo vidjeli i jako ste se zaželjeli jedno drugoga, emocije pršte na sve strane.


9. Seks na otvorenom – plaža ili park najčešće su lokacije za prave avanturiste.


10. Pomirbeni seks – u svađi ste nekoliko dana i nema boljeg nego kad se prepustite strastima.


Foto: Giphy/Unsplash

I.I./ http://hellogiggles.com


Pročitajte još:

Upute za siguran seks - zamke na koje moraš paziti

Tri stvari koje su važnije od seksa - ako želiš dobru vezu pazi na ovo

Otkrivamo: misli koje dečkima prolaze kroz glavu kada saznaju da si djevica

veza par parovi seks vrste seksa

Još vijesti