Slika nije pronađena

Iako ti se možda čini da bi dejtanje s Harryjem Stylesom, Ashtonom Irwinom ili Brooklynom Beckhamom bilo ostvarenje sna, razmisli ponovo. Veza sa slavnim dečkima (ili curama) vjerojatnije bi bila prava noćna mora.

Više je razloga zašto ne moraš biti tužna kad ti omiljeni slavni dečko nađe novu djevojku. Evo zašto ne bi trebala dejtati sa celebrity ličnostima...

* S 'običnim' dečkom postoji neka granica do koje možeš doći provjeravajući njegovu prošlost. Gledaš njegove fotke na društvenim mrežama i gledaš tih nekoliko bivših djevojaka s kojima je hodao i to je to. Sa slavnim dečkom postoje tisuće i tisuće fotografija s bivšima (i onima koje su navodno bile bivše) koje bi trebala pretražiti. Užas!

Vidi sve te djevojke oko njega. Tko bi to izdržao?

* Ne bi nikada mogla samo banuti i iznenaditi ga sa šalicom kave ili kakaa jer bi ga uvijek okruživale horde obožavateljica koje bi htjele 'opaliti' selfie s njim dok ti stojiš sa strane kao pokislo mače. Jako cool.

* Nikad ne bi znala druže li se ljudi s tobom jer si im super ili zato što znaju da im tvoj dečko može osigurati upade na koncerte i festivale ili pak lude gala tulume.

* Kad bi te prijatelji iz škole počeli sažaljivo promatrati dok prolaziš školskim hodnicima, odmah bi mogla zaključiti da je netko opet proširio trač o tome da tvoj dečko petlja s nekom curom dok je na turneji ili snimanju novog filma.

* Kupovanje rođendanskih i božićnih poklona bila bi prava muka! Što kupiti osobi koja ima sve?

* Morala bi se praviti da ti se sviđa sve što tvoj dečko otpjeva, odglumi, napiše...Uključujući ljigave romantične komedije ili užasne pjesme koje se potkradu čak i najboljim glazbenicima.

* Kad prekineš s 'obični' dečkom, vrlo je lako spriječiti svako pojavljivanje njegovih slika na društvenim mrežama. Obrišeš sve zajedničke fotke i poruke, blokiraš ga na mrežama i super. Da bi dobila isti rezultat nakon dejtanja s nekom slavnom osobom, morala bi potpuno prestati koristiti Internet, gledati tv, čitati časopise i sl.

* Druge djevojke stalno bi vas pokušavale razdvojiti. A to je zbilja katastrofa.

* Izlazak s 'običnim' dečkom može biti i odlazak na obližnju klupicu u trenirci s rupama ili mrljom od čokolade. Sa slavnim dečkom ne bi smjela izaći iz kuće bez frizure i šminke jer znaš koliko bi vas paparazza pratilo.

* Nikad ga ne bi vidjela. Ozbiljno, pogledaj malo raspored turneja i koncerata komada iz One Directiona.

Bi li ti hodala sa slavnim dečkom? Zašto?

L.B./izvor: Dolly

foto: arhiva

Pročitajte još...

...Tinejdžerica odbila 70 tisuća kuna samo da upozna Neymara...

...Celebrity preljubnici – slavne face koje su svoje partnere prevarili s drugim celebovima!...

...Primjeri iz života zločestih hollywoodskih dečki pomažu ti prepoznati maminu mazu!...

celebritiy ljubav veza sa slavnim dečkom razlozi zašto je bolje ne hodati sa slavnima

Još vijesti