Slika nije pronađena

Mlada glumica i voditeljica Iva Šulentić  jedna je od naših najbolje obučenih cura jer se voli igrati modom i kreirati šarene i zabavne kombinacije.

Ona zna kako na sebe navući razne boje i printove te kako ih iskombinirati bez da izgleda kao klaun, već kao urbana vesela cura te je uvijek užitak vidjeti u kojem će se outfitu pojaviti. Na nedavnom Somersby partiju pojavila se u ovoj ljetnoj kombinaciji, a ako ti se sviđa njen look ili pak neki komad koji je obukla, mi smo našli slične u našim dućanima.


U ovom je looku Iva uspješno kombinirala trendovske komade te im dala svoj individualni štih pomoću cool modnih dodataka. Tako je obukla trendi hlače u jarkoj boji, koje su in. Mi smo našli slične u NewYorkeru (9, oko 230 kn) i  Zari (10, oko 180 kn).

Ako ne voliš plavu, možeš obući i hlače u nekoj drugoj jarkoj boji poput crvene ili ljubičaste i biti ćeš jednako in ovog ljeta.


Iva ih je spojila sa još jednim trendi komadom - topom sa uočljivim cvjetnim printom
, a slične možeš naći u Mangu (3, oko 120 kn) i Asosu (5, oko 250 kn).

Pomalo hipijevski đir dobila je dodavši traku u kosu (2, Accessorize, oko 18 kn), a ne znamo je li naočale stavila zbog dioptrije ili cool izgleda, ali i svakom slučaju daju joj i dodatni geek chic element (1, Tally Weijl, oko 40 kn).

Iva voli i diskretne dodatke poput tankog crnog remena (7, Zara, oko 55 kn) i narukvice (6, New Yorker, oko 30 kn), a i one luđe poput bedža sa zabavnom porukom (4.)

Mini torba na preklop odlična je i za dnevni i večernji izlazak, a ova je iz Asosa (8, na sniženju samo oko 75 kn).

Kao točku na i Iva je obukla popularne redizajnirane Borosane koje su, nakon Startasica modernizirali i prekrili veselim printovima! (11, Borovo,199 kn)

Jasna Rausavljević

iva šulentić zvjezdani stil Moda

Još vijesti