Slika nije pronađena

Kada želiš staviti nokte s kojima nekoga možeš ozlijediti, ovi kakve je imala Kylie su pravi odabir. Podijelila je fotke nove manikure na Instagramu, a koliko joj god bili lijepi nokti, imati takve nije ni malo lako.

Kylie je po nekoliko stvari poznata u beauty svijetu, osim što uvijek ima lude boje kose koje svi žele iskopirati, ima i duge i uvijek nalakirane nokte. Jedna je od onih celebrity cura koje su uvijek imale toliko duge nokte da se zapitamo kako uopće išta rade s njima. Koliko su takvi nokti nezgodni, sada je otkrila i Kylie. Od početka pandemije korone, Kylie je prestala nositi duge nokte i ići na manikure te je furala svoje prirodne, kratke nokte. Sada je za jedno od snimanja trebala staviti duge nokte, a na svojim je storyjima podijelila i koliko joj je teško funkcionirati s njima, iako su joj jako lijepi.

Osim što su nokti izrazito dugački, sigurno ne pomaže ni činjenica da su stiletto obliku, u potpunosti špičasti. Jedino za što mogu biti korisni je ako u blizini nemaš vilicu, a trebaš napiknuti hranu s nečime.

Nokte joj je radio Chaun Legend, čovjek poznat po tome da radi nokte celebovima. Kardashian-Jenner obitelj često nosi manikuru koju je napravio upravo on. Iako ova manikura izgleda lijepo i totalno jesenski, nitko osim Kylie ju vjerojatno ne bi uspio nositi više od jednog dana. Možeš li zamisliti da bilo što radiš s ovakvim noktima? Ni mi!

Je li se Kylie navikla na nokte i ostavila ih i nakon snimanja za koji ih je morala imati, a s kojeg je i podijelila fotke na Instagramu, nije otkrila.

Foto: Instagram printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Za sjajnu i glatku kosu: Proizvod za kosu kojeg Kylie Jenner i Kim Kardashian OBOŽAVAJU!

Internet ismijava i jako se dobro zeza s pojavljivanjem Kylie Jenner u novom spotu od Cardi B

Jedan će ti stajati najbolje: Koji je oblik nokta savršen za tebe s obzirom na to kako ti izgledaju prsti?

moda nokti manikura Kylie Jenner dugi nokti