Slika nije pronađena

Kylie Cosmetics je do sada izdao različite proizvode za šminkanje, neki su oduševili fanove, drugi malo manje, ali jedan još uvijek nije kreirala, a to je puder.

Kao vlasnica svog vlastitog brenda šminke, Kylie je dobro upoznata s novitetima i uvijek joj šminka na licu izgleda savršeno. Svi nestrpljivo iščekuju koji će proizvod sljedeći izaći iz njene tvornice, a puder je jedan od rijetkih koji se još nije dočekalo. Uvijek je okružena odličnim vizažistima i mogla je već i sama puno naučiti od njih kada je u pitanju šminkanja, zbog čega njene savjete ne bi trebalo olako ignorirati. Fanovi to dobro znaju i zato su se svi pretvorili u uši kada je u nedavno objavljenom videu svoje dnevne rutine nazvala jedan puder savršenim!


Kroz dobar dio videa je koristila svoje vlastite proizvode, što je i logično, ali kada je na redu bio tekući puder posegnula je za Giorgio Armani Luminous Silk puderom. Priznala je da voli ovaj puder i to kako joj koža izgleda kada ga nosi. Iako nije uspjela pronaći svoju savršenu nijansu, miješanjem dvije različite, riješila je i taj problem. Ovaj puder je drag hrpi vizažista i youtubera koji se bave šminkanjem. Traje cijeli dan, ostavlja blagi sjaj na koži zbog kojeg izgleda zdravo i sadržava tehnologiju koja reflektira svjetlost zbog koje se cijeli dan sjajiš kao da te sunce obasjava. Uz to je lagan na koži i ima iznimnu pigmentaciju.


Nije ni čudo da se Kylie navukla na njega! Cijena mu je nešto veća, tako se primjerice u Hrvatskoj može pronaći u Douglas parfumerijama za 419 kn. Ako si se uvijek pitala kako Kylie u videima ima tako savršen ten, ovaj puder je dio te tajne.

Foto: Youtube/ YouTube printscreen/ Douglas.hr

M.T.

Pogledajte još:

Suradnja Ariane Grande i Kylie je na vidiku? Glazbeni svijet nije ni svjestan što ga čeka

Kylie Jenner posramljuju na Instagramu zbog najnovije fotke u bikiniju – komentari su brutalni!

Ne mora biti očito da nosiš puder – uz ovaj jednostavan trik on će na koži izgledati puno prirodnije

šminka puder savršen make up giorgio armani Kylie Jenner

Još vijesti