Slika nije pronađena

Jedna si je cura dala itekako truda i uz pomoć odjeće iz svog ormara rekreirala je outfite poznatih Disney princeza – i to ne bilo kakve outfite, nego kako bi izgledale da žive u realnom svijetu gdje su se upravo spremile za izlazak!

Da Pepeljuga ili Snjeguljica stvarno postoje, kako bi izgledale kada idu van u subotu? Nemaš pojma! Zato je tu ova TikTokerica koja je osvojila ljude svojim simpatičnim videima u kojima se zabavlja s odjećom. Ovi u kojima rekreira outfite Disney princeza sakupili su u samo par dana nekoliko milijuna pregleda! Kada ih pogledaš, bit će ti jasno i zašto. Kennedy si je stvarno dala truda. Uzela je u obzir outfite kakve nose u crtićima i modernizirala ih.

@c4tluvr666

which one u wearin?

Harness Your Hopes - B-side - Pavement

U prvom je videu tako složila outfite Else iz Frozena, Pepeljuge, Zlatokose i Aurore iz priče 'Trnoružica'. Video je premašio i sva njena očekivanja, a u komentarima su ljudi tražili još – i još su i dobili.

@c4tluvr666

wig collection came in handy<3

Harness Your Hopes - B-side - Pavement

Uz pomoć odjeće i perika transformirala se u svaku Disney princezu koja ti padne na pamet, a sigurni smo da će ovakvih videa biti još!

Pogledajte još:

Najčudnijih 9 stvari iz Disney crtića koje nikako nemaju smisla – a koje nismo primijetili

Selena Gomez brutalno iskreno o tome kako je bilo raditi za Disney – ovo im se neće svidjeti kad čuju

Od Aladina do Pepeljuge: Kako bi izgledali likovi iz Disney crtića da su ljudi? [FOTO]

disney princeze rekreiranje outfita outfiti

Još vijesti