ariana grande i hailey bieber

Kada nemamo baš nikakvu ideju kakvu frizuru napraviti ili kako se ošišati, tražimo inspiraciju po internetu, a jedan od glavnih načina je da u frizerski salon nosimo fotku poznate osobe čija nas je frizura osvojila.

Neke slavne osobe imaju toliko dobre frizure da jednostavno moramo ići pogledati kako da si ih napravimo. Primjerice, kako napraviti visoki zalizani rep kakav nosi Ariana Grande ili kako napraviti opuštene beach wave kovrče kakve uvijek nosi Hailey Bieber? Neki celebovi su osvojili svojim frizurama i puno ljudi želi znati kako to isto napraviti. Najnoviji način kako to pronaći je da se potraži na TikToku. Tamo ima brdo korisnih savjeta, a kako napraviti neku frizuru je jedan od njih. Po rezultatima pretraživača na TikToku ovo su top 10 frizura koje najviše nas želi kopirati.

10.Hailey Bieber
Na desetom, posljednjem, mjestu je Hailey Bieber i valovita opuštena frizura. Postala je već njen zaštitni znak, a sve uvijek zanima kako dobije takve kovrče. Izgledaju tako prirodno, ali iznenađenje – nisu, Hailey ih redovito radi, a čak je jednom prilikom na svom YouTube kanalu pokazala i kako.

9.Miley Cyrus

Miley već neko vrijeme ima stepenastu kosu do ramena, tzv. wolf cut, i izgleda odlično. Naspram ludosti kakve je znala raditi s kosom, u posljednje vrijeme je čak toliko oduševila da je postala inspiracija curama.

8.Gigi Hadid

Duga lagano kovrčava plava kosa frizura je koju Gigi najčešće nosi. Iako nije ništa spektakularno, boja kose je ono što mnogi žele kopirati kada se odluče ofarbati u plavo.

7.Kim Kardashian

Kim je uzor u svemu pa tako i u frizurama. Što god da ona napravi ili što god da ona nosi, odjednom to i drugi žele. Ne mijenja često frizuru niti radi ludosti s kosom, ali svejedno hrpetina cura želi znati kako imati kosu kao ona.

6.Kylie Jenner
Još jedna pripadnica Kardashian-Jenner klana našla se na ovoj listi i razumljivo je zašto. Kylie ima toliko perika da je nemoguće pratiti više što je njena prava kosa, a što perika. Imala je neke zanimljive boje kose i skroz je jasno zašto upravo njena frizura može poslužiti kao inspiracija.

5.Beyonce
Od raspuštene kose, preko polu podignute i pletenica do velikih valova kakve često nosi – sve su njene frizure uvijek bile potpuni pogodak, pa kako ih onda drugi ne bi htjeli kopirati?

4.Bella Hadid
Bella je kraljica frizura koje nas vraćaju u prošlost. Od slatkih kopčica na leptiriće, velikih kopči s kojima radi punđu ili bodljikave punđe, toliko je frizura nosila koje su ostale u sjećanju i koje nije teško rekreirati. Pogotovo su omiljene punđe koje je nosila jer su idealna frizura za onaj dan kada ti je kosa za pranje, ali ti se ne da oprati ju.3.Billie Eilish
Billie je nedavno oborila rekord i napravila kaos na Instagramu kada je pokazala svoju novu platinastu boju kose. Očekivano je da će onda svi tražiti i upravo njenu frizuru. Zasluženo je ušla u top 3.

2.Ariana Grande

Nije na prvom mjestu, ali kao da i je. Arianin dugi visoki rep je legendarna frizura. Ta je frizura postala asocijacija na Arianu. Osim njega, u posljednje vrijeme pjevačica nosi sve više kosu u stilu 60-ih – koju naravno, opet svi žele iskopirati.1.Kendall Jenner
I na prvom mjestu, kao slavna osoba čija se frizura najviše pretražuje, je Kendall. Posebno se svima sviđa njena nova stepenasta kraća kosa. To je tip frizure kakav trenda već neko vrijeme, a upravo su celebovi 'krivac' za njenu popularnost. Slično nose ona, Billie i Miley. Ali osim nove frizure, Kendall je fan minimalnih i jednostavnih frizura, koje su izgleda i drugima drage.

Pogledajte još:

Kim Kardashian objavila slike iz tinejdžerskih dana – na sebi ima modne komade koji su danas opet u trendu

Billie otkrila zašto je zapravo promijenila boju kose – 'Ne, ne mogu skinuti kapuljaču!'

Frizer od Kim Kardashian otkrio cijenu ekstenzije repa koju je nosila na Met Gali – past ćeš u nesvijest

Frizure frizure celebova celebovi najpopularnije frizure

Još vijesti