Slika nije pronađena

Sada ti nove tenisice mogu dulje izgledati nove. Nabori koji se naprave na prednjem dijelu tenisice od hodanja mogu biti baš iritantni jer se na nekim modelima pojave jako brzo, pogotovo ako čučneš u njima. Sada ti to više neće biti problem.

Iritantno! Pogrešno si stala ili si čučnula i na tenisicama se krenu stvarati nabori. Ako ih i ti ne voliš, imamo dobru vijest, možeš ih se jako lako riješiti , točnije izravnati ih. Postao je viralan trik koji je objavila jedna mama kada je vidjela svoju djecu da to rade. Toliko volimo svoje tenisice da želimo da izgledaju savršeno što je duže moguće. Ovo bi trebalo upaliti. Oni su preko tenisica stavili ručnik, koji treba biti vlažan, i onda peglom ispeglaju tenisice preko ručnika.

@keepingupwiththwfosters

##foryoupage

original sound - Bfoster

Tako jednostavno, a tako genijalno. Ljudi su se u komentarima javili da ovo stvarno pomaže. Naravno, ako su ti tenisice jako stare i iznošene, nemoj očekivati da će izgledati k'o nove, ali sigurno neće odmoći.

Možda neće svi nabori nestati, ali da će izgledati bolje nego prije, na to možeš računati. Bitno je samo da obavezno staviš vlažan ručnik preko njih, da ne dođe direktno pegla na tenisicu jer onda će ti zagoriti.

Pogledajte još:

Misliš da se svi oblače bolje nego ti? Postoji 7 razloga zašto to možda njima uspijeva, a tebi ne

Najgori regeneratori koje možeš staviti na svoju kosu: Ove nikako ne bi trebala koristiti

Komadi odjeće koje svaka cura mora imati u ormaru – ovih 8 će ti baš uvijek dobro doći!

tenisice nabori od hodanja ravnanje nabora

Još vijesti