Slika nije pronađena

Kako bi razbila zimsku monotoniju predlažemo ti da se malo poigraš odjećom i složiš par kombinacija koje će obojiti ove nam hladne i snježne dane.

Odjeća za zimu i snijeg treba biti topla, ali zašto ne bi bila i razigrana te nam tako unijela malu dozu dobrog raspoloženja? U sljedećim izdanjima u glavnim ulogama su crvena, žuta i zelena boja, koje će ti zasigurno bar na kratko odagnati sivilo zime, a ti ih pak obavezno upotpuni detaljem po vlastitom izboru te im dodaj još šarenila.

Žuta nas podsjeća na sunce i toplinu koji nam često fale u zimskim danima, a nećeš pogriješiti ako ju kombiniraš sa sivom, uz koju izgleda jako moderno i razigrano. Torba smeđe boje  savršeno će se uklopiti, a tu su i zanimljivi dodaci, koji će smjesta podignuti tvoju kombinaciju.


Zelena nas je već odavno osvojila, a dok ne dođe vrijeme za proljetne komade, uživamo u dubokim tonovima tamno zelene, koja je savršena za chic izdanja. Ovosezonska zvijezda je svakako kaput vojničkog kroja, a moderne vojnikinje i same znaju da ništa tako brzo ne osvaja, kao kombinacije u zelenim tonovima.


Za brzo podizanje raspoloženja tu je sjajna crvena, uz koju će se jako dobro slagati crna i siva. Čizmice u crvenoj boji su naprosto neodoljive, a obavezo nabavi i kapicu ili grijače za uši u nekom vatrenom tonu.


Sonja Curi
Foto: Polyvore.com

boje zima moj stil