Slika nije pronađena

Tenisice su već odavna postale glavni izbor obuća kod većine populacije, pa tako i kod djevojki. Bile modno osviještene ili ne svi vole imati lijepe tenisice koje im se ludo sviđaju i koje im stave osmijeh na lice čim ih obuku!

Donosimo ti 10 najboljih odabira iz naših high-street dućana. Kao i inače, dominiraju bijele tenisice, ali ima tu svega...

1. Srebrne sjajne

Po uzoru na Chiaru Ferragni, a i mnoge druge slavne dame koje su počele nositi Balenciagine tenisice slične ovima, u svim dućanima su se našle i sportske tenisice, koje se naravno ne nose za sportske prilike!


(Bershka, 174,90 kn)

2. Nigdje bez mašni

S dolaskom Puminih modela gdje su mašne u prvom planu, ne čudi nas što se i Zara odlučila dati prostora mašnama. Moramo priznati kako je njihova verzija puno elegantnija od Puminih, a i cjenovno prihvatljivija...


(Zara, 299,90 kn)

3. Bijele s dodatkom crvenoga

Ovaj uzorak smo viđali i prijašnjih godina po gradskoj špici, samo na haljinama. Ove se godine vraća, ali u nešto drukčijem obliku. Naizgled obične bijele tenisice, zahvaljujući šarenim vezicama izgledaju puno zanimljivije! A super je i što kad ti zatrebaju obične bijele tenisice, možeš samo promijeniti vezice...


(Bershka, 229,90 KN)

4. Plave s platformom

Ako patiš za par centimetara visine ili samo voliš visoke cipele, ovo su tenisice za tebe! S platformom dovoljno visokom da ti to primijetiš, a opet dovoljno malom da možeš i u školu tako, nećeš se nikada skidati iz njih! I da, dolaze i u rozoj boji!


(Bershka, 199,90 kn)

5. Cvjetne tenisice

Kada nisi jedna od onih koje vole jednostavne stvari, teško je naći nešto što će ti se svidjeti. Sigurni smo da ove tenisice hoće, tko bi mogao odoljeti ovom cvijeću?!


(Zara, 199,90 kn)

6. Tenisice s porukom

Ove tenisice nije potrebno pretjerano objašnjavati - jasno je da su one namijenjene curama sa stavom! Platforma i 'sassy' natpis - priznajemo da nije za svakoga...


(Pull&Bear, 249,90 kn)

7. Volimo ružičastu

Iako je stereotip da cure obožavaju ružičastu, istina je da je rijetko kojoj curi upravo to omiljena boja. Za cure kojima ipak je, evo poslastice za njih!


(Bershka, 160,90 kn)

8. Ljetne tenisice

Kada Sunce zagrije, često nam bude prevruće u tenisicama pa se okrenemo sandalama. Možda s ovim tenisicama nećemo morati - naime pune su rupica! A još povrh svega, izgledaju i više nego dobro!


(Zara, 299,90 kn)

9. Razigrane točkice

Platnene tenisice na platformu nisu nešto što već nismo vidjeli, ali ove točkice su nas u potpunosti osvojile! Osim što je sam uzorak presladak, i boja nam je super - paše na apsolutno sve!


(Pull&Bear, 249,90 kn)

10. Vječna klasika

Ponekad, sve što želimo su obične bijele tenisice, a na kraju ispadne da je upravo to najteže pronaći! U Pull&Bear-u možeš naći rješenje za tvoje probleme, s obzirom na to da oni imaju obične bijele tenisice!


(Pull&Bear, 169,90 kn)

Jesi li i ti pronašla nešto što te oduševilo?

Foto: Zara/Bershka/Pull&Bear

A.Š.

Pročitaj još:

Vrijeme je za tenisice: 5 fora kombinacija za svaki dan! VIDEO

5 situacija u kojima možeš iskombinirati svoje nove tenisice

Poznati brend osmislio je Pokémon tenisice – hoćete im moći odoljeti?

trend tenisice