Slika nije pronađena

Omiljene prugice veliki su hit i ovog proljeća, a u crtama je sva odjeća, od majica i haljina do chic balerinki. Kako bi i ti postala prava urbana mornarka, odaberi cool majicu ili hlače s crtama, koje možeš kombinirati za dan ali i za izlaske te tako svojim kombinacijama lako dodati dozu stila koji je zavladao modnim pistama.

Ahoy Sailors!

Ležerna dnevna izdanja idealna su za eksperimentiranje s prugicama. Jednostavnu prugastu majicu kombiniraj s trapericama, a cool mornarske detalje, kao što su npr. naušnice u obliku sidra, uvijek možeš dodati kako bi se u trenu našla u nekoj posve novoj morskoj priči.


Preppy style

Kako bi se vratili u 50' i 60' godine prošlog stoljeća, dovoljno je da prugice uklopimo u pravi štreberski look. Bez brige, to nikako ne znači da ćete izgledati dosadno, već da vam je inspiracija romantični preppy stil, koji je nastao na američkim sveučilištima spomenutih godina. Tako možeš slobodno kombinirati prugice na košuljicama s dodacima kao što su bogato ukrašene kragnice ili trendy marame.


Girls on board!

Dolaskom sunca vrijeme je za laganiju odjeću, a teško je zamisliti kombinacije koje ne uključuju ležerne proljetne haljine. Kombiniraj ih uz traper jaknice ili lagane vestice.


Chic edition

Tko kaže da i hlače ne mogu biti na prugice? Ove sezone posebno su in one s crno-bijelim crtama, koje će podići svaku kombinaciju, a možeš ih nositi uz neutralne boje i romantične dodatke.


Sonja Curi
Foto: Polyvore.com

prugice moda stil trend