Slika nije pronađena

Životinjski uzorci na odjeći su uvijek bili popularni, no ako su ti dosadile tigraste majice i zebrasti šalovi, zašto ne bi danas probala nešto novo, poput zebre na noktima! Donosimo ti jednostavni tutorijal o neobičnoj manikuri za sve strpljive cure s mirnom rukom.

Za manikuru će ti trebati:

  1. bijeli lak
  2. crni lak s tankom četkicom ili essence nail art olovka za nokte
  3. prozirni lak

Najprije napravi francusku manikuru. Ako nemaš preciznu ruku, ravne bijele linije možeš dobiti tako što ćeš dio nokta koji ne želiš nalakirati prekriti selotejpom.


Na nokat nanesi jedan sloj bijelog laka i pričekaj da se malo osuši, a zatim jednostavno odstrani selotejp. Pričekaj da se dobro osuši, a zatim u ruke uzmi crni lak.

Essence nail art olovka (17,90 Kn) je zapravo lak u obliku olovke. Zato je korištenje malo jednostavnije nego kod klasičnih lakova.

No, ako nemaš nail art olovku za nokte, poslužit će i svaki drugi lak, samo se potrudi naći neki s tanjom četkicom za nanošenje nego kao što imaju uobičajeni lakovi. Crnim lakom povlači kratke crte; s desne strane nokta prema lijevoj i obrnuto. Kada se crni lak osuši, nanesi još gornji sloj prozirnog laka, kako bi tvoja zebrasta manikura potrajala što duže.

Pogledaj video:

A.V.

nokti manikura Uradi sama

Još vijesti