Slika nije pronađena

Dok nas ovaj tjedan prati kiša i ne znaš što bi radila u kišovito popodne, možda je pravo vrijeme da se pripremiš za vruće ljetne dane, odnosno sama skrojiš super top sa šišmiš rukavima koji su još uvijek in.

Šišmiš rukavi veoma su popularni bili osamdesetih godina prošlog stoljeća, a i danas ih voli sve više djevojaka. Radi se o integriranim rukavima na bluzama i haljinama koji se trokutasto od pazuha spuštaju do bokova, tako da izgledaju kao šišmiševa krila kad se ruke rašire.

Šišmiš rukavi odličan su izbor za sve one djevojke koje imaju široka ramena i/ili ruke  i žele odvratiti pozornost s njih. Budući se radi o malo širem odjevnom predmetu za gornji dio tijela, svakako je dobro top sa šišmiš rukavima iskombinirati s uskim hlačama kada bi izgledala što skladnije.

Evo našeg prijedloga

Top sa šišmiš rukavima, uske trapke, a na noge starke ili kakve natikače kada započnu topliji dani, a oko ruke nekoliko širokih narukvica. Svakako nećeš pogriješiti ni ako na glavu staviš kakav šeširić i dobit ćeš pravu šik kombinaciju koju možeš navući i za odlazak u školu (bez šešira), ali i za večernji izlazak (sa šeširom).

Šišmiš rukave vole i prave šminkerice, posebice u finijim materijalima i in bojama, ali nisu nepoznanica ni onim žešćim rockericama ili metalkama koje će sigurno izabrati majicu sa šišmiš rukavima u tamnim bojama ili kakvim kul printom.

Također, možeš napraviti top koji će biti uzak ili pak malo širi, koji će ostaviti otvorena ramena, što preko ljeta može poslužiti za odlazak na plažu. Ovdje su dvije kreativne ideje u koje uvijek možeš ubaciti nešto svoje. Također, preporučljivo je izabrati materijal koji dobro pada, a imaš li kakav stari širi komad odjeće koji ti ne treba, možeš ga rasparati i od njega napraviti top sa šišmiš rukavima.

Nemaš li šivaću mašinu, uvijek možeš zatražiti pomoć od nekoga tko je ima, ali se možeš okušati i u šivanju na ruke jer kod izrade topića i majice sa šišmiš rukava doista nema nekih zahtjevnih manevara iglom.

IDEJA BROJ JEDAN

Majica sa šišmiš rukavima – kako pokazuje tutorial, označavanje platna nije neka velika mudrost, a nakon toga trebaš oštre škare i dobru iglu. Po želji možeš napraviti dulju majicu ili čak i haljinicu. Pogledaj o čemu se radi:

IDEJA BROJ DVA:

Stilski topić sa šišmiš rukavima – za ovo će ti trebati nekoliko pribadača i ponovno oštre škare te dobra igla. Ovo je možda čak i jednostavniji posao od prethodnoga, a rezultat je i više nego odličan:

N.LJ.J.

Uradi sama moda moj stil