Slika nije pronađena

Ako tražiš način kako da osvježiš svoje stare cipele jer nemaš novca da kupiš nove ili jednostavno želiš isprobati nešto novo, inspiriraj se našim malim trikom ukradenim s najnovije Burberry revije.

Naime, ovog su proljeća ultrapopularne njihove cipele inspirirane Afrikom i ukrašene raznobojnim perlama, a kako ćeš vidjeti, vrlo lako ih možeš izraditi i sama. Ovaj mali dodatak učinit će tvoju do sada dosadnu cipelu ultramodernom!


Za izradu ne trebaš puno stvari, kao što vidiš na slici - dovoljan je par cipela iz tvog ormara - mogu biti s platformom kao na slici, na običnu petu ili čak ravne, važno je samo da imaju prednji remen na koji možeš zavezati perle. Trebaju ti još škare, konop na koji ćeš nizati perle te same perle u raznim bojama i veličinama (možeš ih nabaviti u bilo kojem hobby art shopu).


U izradi ovih cipela možeš pokazati svoju punu kreativnost, jer sama biraš veličinu perlica, njihovu boju, ovisno o boji postojećih cipela i tvom ukusu. Dakle, perlice mogu biti plastične ili drvene, raznih veličina, ali pazi da ipak ne budu prevelike da ne bi previše pritiskale nogu.

Dakle, naniži perlice na tanki konop, kao na slici, u više nizova, pazeći da prvu perlicu zavežeš u čvor, kako ostale ne bi ispale. Zatim spoji sve nizove i zaveži ih sa strane na remen cipele, najbolje oko kopče, kao na slici. Pazi da pojedini nizovi perli budu malo duži, a pojedini kraći, kako bi perle kasnije imale blagi pad, kada obuješ cipelu.

I, od stare, već dosadne cipele, dobila si najtrendi model u samo par koraka!

Jasna Rausavljević
                                                                                                Izvor: P.S.-I made this...

cipele stil Uradi sama diy