Slika nije pronađena

Ovo će ti puno pomoći ako nikako ne možeš izaći na kraj s nogavicama traperica koje se uporno odmotavaju nakon što ih podvrneš.

Ako su ti traperice mrvicu predugačke ili jednostavno samo bolje izgledaju zavrnute, ovo je hack koji će ti dobro doći. Nekada se čini kao da su traperice tvrdoglave i ne žele stajati onako kako ih namjestiš ili ako imaju šire nogavice, čudno se objese i ne izgledaju lijepo.

Ova Facebook grupa ima super jednostavno rješenje. Jedna je osoba na stranici 5-Minute Crafts otkrila svoj način kako u par minuta zavrnuti nogavice hlača da izgledaju dobro i ne odmotavaju se. Kada vidiš koliko je jednostavno pitat ćeš se kako tebi ovako nešto nije palo na pamet.


Prvi korak je da jednom zarolaš dio nogavice, kako je prikazano na slici ispod. Zatim uzmi neku labaviju gumicu za kosu i namjesti je na sredinu dijela koji je podvrnut.


Rub nogavice presavineš natrag prema dolje i zadnji je korak da ga još namjestiš ispod gumice, da se ne vidi rub – i to je to.


Ponoviš isto na drugoj nogavici i nema brige cijeli dan da će se nešto pomaknuti ili da će te traperice zezati.

Iako će biti i jednaki rezultat ako više puta zarolaš svaku nogavicu, izgledat će lošije i nogavice će ti biti kraće nego što je bilo u planu.

Ostali su članovi grupe ostali oduševljeni ovim hackom savršenim za tople proljetne dane koji su pred nama.

Foto: Pexels/ Facebook

M.T.

Pogledajte još:

Hack za čišćenje tenisica koji je jeftin i super djeluje! Kada ti bijele tenisice više nisu bijele napravi ovo...

HACK! Nakit ti često ostavlja zelene tragove na koži? Otkrij kako to spriječiti

BEAUTY HACKS Izbjegni nepotreban trošak – sama napravi maramice za skidanje šminke

Traperice podvrnuti hack nogavice trik

Još vijesti