Slika nije pronađena

Neke su torbice bezvremenske i mogu se nositi bilo kada i bilo gdje, bez obzira koje je godišnje doba i kakav imaš outfit. Ima i onih koje bolje izgledaju u toplijim mjesecima, kao i onih koje su idealne za hladnije mjesece.

Glavni modni dodatak koji uvijek nosimo je torbica, a ako ti se i čini nebitna, nije. Ona može pomoći da cijeli outfit izgleda još malo bolje i potpunije, ali i da izgledaš kao pravi hot mess, i to ne u pozitivnom smislu. Mala crna torbica je nešto što će se uvijek nositi, ali postoji i nekoliko onih kojima je ipak mjesto u proljeće i ljeto, a ne toliko tijekom jeseni i zime. Razlog je taj da će neke druge bolje ići uz jesenske kapute, tople jakne, pletivo i sve ostale zimske outfite. Jesen i zima nisu nikako za ove modele torbica:
1.Male torbice u obliku polumjeseca


Tijekom ljeta, ove su torbice bile ogroman hit, ali sada je vrijeme da ih pospremiš i da čekaju proljeće. Nije da se više nikada neće nositi, samo će uvijek bolje izgledati uz laganije outfite nego ogromne zimske jakne koje će ih progutati i gdje neće niti doći do izražaja.

2.Cvjetni uzorak

Već na oko je jasno da torbice s cvjetnim uzorkom ne pripadaju u trenutno godišnje doba. I stvarno ne pripadaju. Bit će još prilike za nositi ih, ali ne sada. Postoji jedan drugi uzorak koji je ove jeseni i zime puno veći trend, a o kojem se radi, pogledaj malo niže.

3.Pletene torbice

Ovakve torbice izgledaju više kao za na plažu i zato im nije mjesto u ovom razdoblju. Najčešće imaju i rupice jer su pletene pa postoji i mogućnost da će biti prilično neprikladne za pljuskove i ostale vremenske nepogode.


4.Jako male torbice

Bilo kakve jako male torbice nisu dobar izbor za nositi tijekom zime, preko dana. Zato što imamo na sebi po nekoliko slojeva odjeće i zabundani smo od glave do pete, mala torbica se neće uklapati.

Ali zato su ovakve torbice totalni hit:
1.Pufnaste (prošivene) torbice

Nema većeg trenda ove jeseni i zime od ovakvih torbica. U kojem god stilu imala ovakvu torbicu, nosi se. Prošivene torbe iz Zare s razlogom su takav hit kakav jesu. Od onih u običnim smeđim nijansama do boja poput ljubičaste ili zelene, ovakva torbica će ti biti zvijezda outfita. Sada su na vrhuncu popularnosti i ako ti se sviđaju, nosi ju uz svaku odjevnu kombinaciju.

2.Crno bijeli uzorak (pogotovo kockice)

Glavni uzorak koji vlada ovom sezonom je crno-bijeli šahovski uzorak. Bilo da su manje ili veće kockice u ovim bojama, prolazi. S obzirom da tijekom jeseni i zime najčešće nosimo jednobojne outfite, torbica s uzorkom može ih povezati ili malo razbiti ako si primjerice od glave do pete u crnom.

3.Plišane torbice

Svake zime teddy torbice i teddy kaputi vraćaju se na velika vrata, a iznimka neće biti ni ova godina. Plišane se torbice odlično slažu uz tople zimske outfite. Iako na prvu mogu izgledati djetinjasto, ne moraš oko toga brinuti jer nisu niti malo. Sve ovisi uvijek o tome kako ti izgleda i ostatak outfita koji nosiš.

4.XXL torbe

Ove sezone ne možeš pogriješiti niti s ovakvim odabirom. Velike XXL torbe su se vratile i svi mi koji nosimo u torbi 1000 stvari, napokon možemo uživati. Mikro torbicama napokon možemo reći zbogom!

Pogledajte još:

Kakva jakna najbolje ide uz koji model haljine? Ove su tri kombinacije nepogrešiv odabir

Jesenski trendovi koji moraju otići u mirovinu pod hitno – sve ovo više NITKO ne bi trebao nositi

Kako ove jeseni nositi skinny traperice? Kombiniraj ih uz ovih 5 stvari – to se sada nosi

Moda in vs. out torbica jesenski modeli torbica jesen

Još vijesti