Slika nije pronađena

Traperice su definitivno komad odjeće koji najviše cura nosi. Iako nekima nisu drage jer su neudobne, danas su tu zato i širi modeli u kojima se svatko može osjećati ugodno. Postoje neki detalji na trapericama koji će pomoći da ti straga stoje savršeno, a koje inače niti ne pogledamo.

Nevjerojatno koliko pravi par traperica može napraviti dobre stvari za tvoje tijelo. Samo trebaš pogoditi stil koji ti najbolje odgovara i uzeti pravu veličinu. Jedna od stvari koje ćemo uvijek, bez iznimke, pogledati kada isprobavamo nove traperice je kako nam stoje iza. Ako tamo nije sve kako treba, nećemo ih ni nositi. Pravi model traperica će ti pomoći da ti guza izgleda top, samo trebaš odabrati taj pravi model. Postoje neki detalji na trapericama koji će pomoći da ti stoje što bolje iza, a evo koji su to.

1.Visoki struk
Traperice visokog struka, bilo da su skinny ili širi model, bolje stoje na stražnjici. Naglasit će ju i učiniti da vizualno izgleda veće i podignutije. Nije ni čudo da se cure više ne odvajaju od takvih modela otkad su se vratile u modu. Suprotno od njih, one niskog struka samo će učiniti da ti guza izgleda spljošteno i sitno. To nije efekt na koji mnogi ciljaju. Zato gledaj one visokog struka, s njima si već itekako u prednosti.
 

 

2.Gdje se nalaze džepovi i koliko su veliki

Stražnji džepovi su itekako bitni. Bitniji nego što bi pomislila. Da bi traperice bile pun pogodak i napravile čuda za tvoju pozadinu, traži modele koji nemaju velike džepove, to je prva stvar. Manji džepovi koji su smješteni što više na hlačama su najbolji odabir. Kada su jako nisko smješteni, izgledat će kao da nemaš nikakve obline.

3.Kakav je materijal

Što više elastina, to će bolje zagrliti tvoje tijelo i napraviti iluziju da ti je guza veća i okruglija nego što je. Kada je baggy materijal koji visi, taj će ti se dio tijela totalno izgubiti u hlačama i neće dolaziti do izražaja. Sasvim je svejedno imaju li traperice široke ili uske nogavice, iako su uske bolje u ovom slučaju, gledaj kakve su u gornjem predjelu – hoće li visjeti ili će biti uz tijelo.

 4.Koje su boje

Nije baš svejedno jesu li od tamnoplavog trapera ili svijetlih plavih nijansi. Ako su crne ili tamnije, onda ti stražnjica neće toliko dolaziti do izražaja u njima. Ako hoćeš da ti na tom dijelu tijela bude fokus, svijetle boje su one na koje trebaš ciljati. U tom će slučaju puno više hvatati poglede.

5.Šavovi na hlačama

Znaš onaj dio šavova koji ide na stražnjem dijelu odmah ispod struka, u obliku blagog 'V' – na taj se šav misli. Ako ga nema uopće, to nikako nije dobro. Trebao bi biti što niže, tj. ići što više u slovo 'V' ili izgledati što više kao gornji dio srca – što dublje ide, to će raditi bolje stvari kod naglašavanja oblina.

 

6. Ukrasi na stražnjim džepovima – da ili ne?
Ovo je zapravo vrlo logično, ako želiš da ti na ovom dijelu tijela bude fokus, onda su ukrasi na džepovima ono što ti treba.
Bilo da hlače imaju izvezene detalje, perlice ili su čak na stražnjem dijelu lagano svjetlije nijanse, to su se sve načini uz koje ćeš fokus staviti na stražnji dio hlača i tijela. Čak će dati i efekt zbog kojeg će ti guza izgledati veće, pogotovo ako su na tom dijelu izbijeljene pomalo hlače.

Pogledajte još:

Za sve one koje se ne mogu odvojiti od skinny traperica – kako ih kombinirati uz različite zimske komade?

Kakve će traperice biti u trendu ove godine? S ovih 6 modela nećeš pogriješiti

Čarobne traperice koje navodno daju savršenu figuru – ključ je u jednom detalju na njima

Traperice dobro stoje naglašena stražnjica

Još vijesti