Slika nije pronađena

Umjesto da se mučiš i pokušavaš se pola sata na silu ugurati u traperice koje su ti malo preuske, jednostavnije je da iskoristiš neki od ovih načina i prije oblačenja ih raširiš. Ovo će pomoći u onim situacijama kada ti fali još malo mjesta u njima.

Svaki put nakon pranja, traperice se malo stisnu i bude živa muka navući ih na sebe, a čak kada i uspiješ, toliko te stišću da se bojiš i sjesti u njima. Zvuči poznato? Ako da, onda trebaš znati za ova dva načina na koja možeš raširiti traperice koje su ti mrvicu pretijesne. Moguće je malo ih raširit, bez da ih uništiš ili da ih moraš šivati. Ovo su puno jednostavniji načini koje baš svatko može isprobati. Jedan neće biti idealan baš za svakoga, ali oba funkcioniraju.

Prvi način: Našpricaj i raširi

1.Treba ti prazna bočica sa špricom koju ćeš napuniti mlakom vodom

2.Zatim našpricaj na traperice na one dijelove gdje su ti preuske, oko gornjeg dijela noge, oko struka, na gležnju, koljenu, gdje god. Ako nemaš nikakvu praznu bočicu koju možeš napuniti vodom, iskoristi papirnate ručnike da taj dio traperice malo namočiš ili običan ručnik. Samo u tom slučaju budi pažljiva i iscijedi dobro vodu.

3.Kada si problematične dijelove blago namočila, kreni nježno na tim dijelovima rukama rastezati materijal.

4.I to je to, pokušaj obući trapke i vidjeti je li dovoljno ili ih trebaš još malo rastegnuti. Ako si ih samo malo namočila na određenim dijelovima, neće ti smetati i brzo će se osušiti na tebi.


Drugi način: Nosi ih mokre
1.Skroz namoči traperice u mlaku vodu

2.Zatim ih odjeni mokre i počni raditi pokrete razgibavanja, poput čučnjeva, iskoraka, saginjanja, hodanja, sjedenja…

3.Kada si ih 'razgazila', možeš ih skinuti i pustiti da se osuše. Kada budu potpuno suhe, trebala bi ih lakše navući na sebe.

Pogledajte još:

Kako ove jeseni nositi skinny traperice? Kombiniraj ih uz ovih 5 stvari – to se sada nosi

Najiritantnija stvar kod nošenja skinny traperica: Svima nam se *ova* jedna događa i mrzimo ju

Kako da ti obični outfit 'traperice i majica' bude bolji i moderniji? Dodaj neki od ovih 7 dodataka

Traperice preuske traperice raširiti traperice

Još vijesti